Ιδανικό για μαρινάτες που προορίζονται για κρέας
Τι θα χρειαστείτε
- 1 λίτρο ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές φασκόμηλο
- 5 φύλλα δάφνης
Σκεύη και εργαλεία
- Γυάλινο μπουκάλι με μεγάλο στόμιο
- Βαμβακερή πετσέτα
- Χωνί
Πως θα το παρασκευάσετε
Πλένετε τη δάφνη και τη σκουπίζετε καλά με την πετσέτα
Βάζετε σε ένα μπουκάλι τη δάφνη, το φασκόμηλο και το λάδι με τη βοήθεια ενός χωνιού.
Κλείνετε καλά το μπουκάλι και το αφήνετε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για 20 μέρες, ανακινώντας το κατά διαστήματα.
Το λαδί συντηρείται για 20 μέρες