Φτιάξτε μόνοι σας… Αρωματικό Λάδι με Φασκόμηλο & Δάφνη

Ιδανικό για μαρινάτες που προορίζονται για κρέας

 

Τι θα χρειαστείτε 

  • 1 λίτρο ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές φασκόμηλο
  • 5 φύλλα δάφνης

Σκεύη και εργαλεία

  • Γυάλινο μπουκάλι με μεγάλο στόμιο
  • Βαμβακερή πετσέτα
  • Χωνί

Πως θα το παρασκευάσετε

Πλένετε τη δάφνη και τη σκουπίζετε καλά με την πετσέτα

Βάζετε σε ένα μπουκάλι τη δάφνη, το φασκόμηλο και το λάδι με τη βοήθεια ενός χωνιού.

Κλείνετε καλά το μπουκάλι και το αφήνετε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για 20 μέρες, ανακινώντας το κατά διαστήματα.

Το λαδί συντηρείται για 20 μέρες

it's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Tumblr