Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ταντρικού Μασάζ μόνο για γυναίκες

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ταντρικού Μασάζ μόνο για γυναίκες

180 Ευρώ από 350 για ένα Εκπαιδευτικό Διήμερο Σεμινάριο Ταντρικού Μασάζ μόνο για γυναίκες.  Όλα όσα χρειάζεται να μάθεις,  ώστε να φτάσετε στο μεσουράνιο αποκορύφωμα της σχέσης σας σε ένα μοναδικό βιωματικό σεμινάριο ολιστικής εξάσκησης σώματος & νου με στόχο την αφύπνιση του σώματος & του πνεύματος.

 

Early Burning € 90

Πακέτο 2 ατόμων € 300 / € 150 

Μάθε τα μυστικά της ινδικής τεχνικής Tantric Massage & μεταμόρφωσε την σεξουαλική σας ζωή σε εκστατική εμπειρία, αρμονία & βαθιά συναισθηματική σύνδεση.

Ιδανικό για την αφύπνιση της σεξουαλικότητας & την ερωτική σύνδεση των συντρόφων.

Ή Ιεροτελεστία του να δίνεσαι και να διεισδύεις  ολοκληρωτικά στο/στη σύντροφο σου. Ένα ιδανικό δώρο για εσένα & τον σύντροφο σου.


Το Εκπαιδευτικό Διήμερο Σεμινάριο Περιλαμβάνει :


 

Tantric Massage

Τεχνικές του Ταντρικού Μασάζ

Ξυπνώντας τις αισθήσεις

Αφύπνιση της Ιερής Θεότητας

Τεχνικές ενεργοποίησης της Kundalini

Ο χορός της θεότητας

Θεραπευτικό Ερωτικό Άγγιγμα

Εισαγωγή στη βαθύτερη φιλοσοφία της Τάντρα

Ρίζες της Τάντρα

Ταντρικό Ενεργειακό Χάρτη

Τσάκρα : Οι τροχοί της δύναμης της ζωής

Ιερά Εργαλεία : Mantra & Yantras

Αρσενικό και θηλυκό στην Τάντρα

Η Τάντρα σαν στάση ζωής μέσα στη σχέση μας

Ταντρικές Πρακτικές

Προετοιμασία για Τάντρα

Ταντρικές Αναπνοές

Διαλογισμός και Οπτικοποίηση

Αυξάνοντας την Ενέργεια

TantricYoga – Επίπεδο 1

Η γιόγκα της πνευματικότητας και της αγάπης είναι μια ολιστική προσέγγιση της ίδιας μας της ύπαρξης μέσω της μη δυαδικότητας.


 

Πρόγραμμα Σεμιναρίου 2018:


Ώρες 12:00 – 18:00


Σάββατο 03 & Κυριακή 04 Νοεμβρίου  2018

Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Νοεμβρίου  2018

Σάββατο 01 & Κυριακή 02 Δεκεμβρίου  2018

Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Δεκεμβρίου  2018

Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Μαϊου 2017

 


Tα οφέλη του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Tantric Massage :

–         Το Όραμα Ναι στη Ζωή..

 


Ολοκληρωτικό Δόσιμο στο σέξ. Το σέξ που μεταφέρεται στο κεφάλι είναι σεξουαλικότητα.

–         Ουσιαστικότερη & Βαθύτερη σύνδεση με το έτερων ήμισυ.

–         Αύξηση της συναισθηματικής αγάπης & επαφής

–         Αύξηση της σεξουαλικής ενέργειας & της πνευματικότητας

–         Αύξηση της ευδαιμονίας & της χαράς στη ζωή

–         Απελευθέρωση από κάθε είδους εξάρτησης ή προσκόλληση

–         Επανασύνδεση με τα θαμμένα μας συναισθήματα

–         Αφύπνιση της ιερής θηλυκότητας και της κουνταλίνι

–         Πλήρη αποδοχή & αύξηση της αυτοεκτίμησης του ίδιου μας του εαυτού

–         Θεραπεία μειωμένης σεξουαλικής αίσθησης

–         Αποθεραπεία από οποιοδήποτε σεξουαλικό τραύμα

–         Αναγνώριση της ιερής πλευράς του συντρόφου μας

–         Όξυνση των αισθήσεων και μεταμόρφωση της σεξουαλικής μας ενέργειας σε υπερβατική εμπειρία και ένωση με το σύντροφό μας.


Λίγα λόγια για το Ταντρικό μασάζ :                               


Η Τάντρα μας έρχεται από τα βάθη της ινδικής προϊστορίας και είναι αποτέλεσμα της μείξης δύο ξεχωριστών θρησκευτικών προσεγγίσεων,  η μια από τις οποίες διακήρυσσε ότι η υπέρτατη πηγή της ζωής ήταν θηλυκή (Σάκτι) και η άλλη ότι ήταν αρσενική (Σίβα). Οι ταντρικοί σοφοί κατανοούσαν ότι η πεμπτουσία της ζωής βρίσκεται στη συνάντηση των αντιθέτων  αλλά συμπληρωματικών πόλων και από την πίστη τους ότι όλα όσα υπάρχουν στον ουρανό και στη γη αντιπροσωπεύονται  στο ανθρώπινο σώμα, ανέπτυξαν μια κοσμολογία μέσω της λατρείας και της επιστημονικής ανάλυσης του αντρικού και του γυναικείου σώματος και της βαθιάς εσωστρεφούς έρευνας στα μυστικά της γέννησης, του θανάτου και της αθανασίας, που είναι κωδικοποιημένα μέσα στο σεξ.

Οι  Ερωτικές τεχνικές της Τάντρα είναι γεμάτες τελετουργικά και ασκούνται στα πλαίσια του διαλογισμού. Η ερωτική πράξη μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας είναι ιερή και χαίρει ύψιστου σεβασμού, καθώς πρόκειται για μια ευκαιρία να φτάσουν οι εμπλεκόμενοι στα υψηλότερα πνευματικά επίπεδα.

ΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΟΙ

Κάθε ένα από τα πρώτα έξι τσάκρας είναι είτε δεκτικός (Γιν) είτε θετικός (Γιανγκ) πόλος και τα αρσενικά και θηλυκά συστήματα Τσάκρα έχουν αντίθετη πολικότητα, εκτός από το έβδομο Τσάκρα, το οποίο βρίσκεται πέρα από την δυαδικότητα. Μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας, οι αντίθετοι πόλοι έλκουν ο ένας τον άλλον  και η ανισορροπία στους πόλους αυτούς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση, είτε ως προς τον ερωτικό  τομέα, είτε στα καθημερινά ζητήματα. Το μασάζ των θετικών πόλων που περιγράφεται στο κεφάλαιο αυτό αφυπνίζει και ανοίγει τα Γιανγκ Τσάκρας και στη συνέχεια τα αρνητικά, τα Γιν Τσάκρας, ανοίγουν αυτόματα.

Οι αρσενικοί θετικοί πόλοι είναι το πρώτο, το τρίτο και το πέμπτο Τσάκρα, ενώ οι αντίστοιχοι θηλυκοί είναι το δεύτερο, το τέταρτο, και το έκτο. Το μασάζ που περιγράφουμε εστιάζει σε καθέναν από τους θετικούς πόλους με τη σειρά και στη συνέχεια ενοποιεί την ενέργεια αυτή σε όλο το σώμα,  επηρεάζοντας τον συντονισμό με τον σύντροφό σας.

Όταν ανταλλάσσετε ένα μασάζ με τον ερωτικό σας σύντροφο, η τεχνική δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία -αυτό που διαφοροποιεί τα πράγματα είναι το συνειδητό άγγιγμα που εκφράζει αγάπη. Εστιάστε στο άγγιγμα σας, ζήστε τη στιγμή και απολαύστε την. Αν το κάνετε, θα μπορέσει και ο σύντροφός σας αν απολαύσει το μασάζ, καθώς έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας ένας κύκλος  δούνε και λαβείν, ο οποίος θα σας μεταφέρει και τους δύο σε έναν χώρο βαθιά προσωπικό και “θεραπευτικό”  για την ψυχή σας.          Εναλλάξτε ρόλους στο μασάζ, ώστε να μπορέσετε να κάνετε έρωτα ανοιχτά και με αυξημένη ευαισθησία.


Γιόνι και Λίνγκαμ


Η Τάντρα χρησιμοποιεί τις σανσκριτικές ονομασίες για τα γεννητικά όργανα, καθώς οι ονομασίες αυτές περιέχουν ένα βαθύ μήνυμα που ενισχύει την απόλαυση. Το “Λίνγκαμ” (η ονομασία για το αντρικό γεννητικό όργανο) σημαίνει “στύλος φωτός”, ενώ το “Γιόνι”  (το γυναικείο γεννητικό όργανο) σημαίνει “ιερός τόπος”. Μεταμορφώνοντας την καθημερινή σεξουαλικότητα σε ιερή σεξουαλικότητα, εξυψώνετε την εμπειρία του σεξ στην πιο εκλεπτυσμένη της μορφή και τη μεταμορφώνετε σε μια πόρτα που οδηγεί στην υπέρτατη συνείδηση.


 Τα οφέλη του Ταντρικού μασάζ :


Φυσική Ευεξία & Αναζωογόνηση καθώς και αισθησιακή ευχαρίστηση που οδηγούν σε πνευματική αφύπνιση.
Μοναδική εμπειρία απελευθέρωσης
Αφύπνιση & εξισορρόπηση της Κουνταλίνι
Βαθύ καθαρισμό των τσάκρα, ενεργοποίηση & ενδυνάμωση της αυτοθεραπείας


Λίγα λόγια για την φιλοσοφία της ΤΑΝΤΡΑ :


Τάντρα είναι η αποδοχή του ίδιου μας του εαυτού όπως είναι.

Στην Τάντρα δεν υπάρχει κανένα χάσμα, κανένας θάνατος. Δεν χρειάζεται να πεθάνεις για να ξαναγεννηθείς. Το μυστικό είναι η υπέρβαση. Μάθε την υπέρβαση, για να υπερβείς τον εαυτό σου.

Η Τάντρα λέει μην προσπαθείς να αποφύγεις τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τίποτα. Ο μοναδικός τρόπος για να υπερβείς είναι να περάσεις μέσα από αυτό. Μην πολεμάς, αποδέξου τη φύση για να την υπερβείς.

Στόχος του Σεμιναρίου : Να βιώσουμε ένα σταθερό και αξιόπιστο είδος γαλήνης και ευτυχίας, που να μην το διαταράσσουν, οι μεταβαλλόμενες συνθήκες, ούτε να το επηρεάζει η πάροδος του χρόνου.

Είναι η πόρτα για το αυθεντικό μας Είναι. Σημείο εκκίνησης είναι το ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, κλειδί είναι η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, έτσι όπως ακριβώς είμαστε.

Αποδέξου την επιθυμία, κινήσου μαζί αλλά μέσα από βαθιά ευαισθησία, με επίγνωση και αγάπη.

Καθώς εκπαιδευόμαστε στη φιλοσοφία και πρακτική της Τάντρα και αναγνωρίζουμε ότι όλοι μας είμαστε πλήρεις, όλη η σύγκρουση εξανεμίζεται. Σε κάθε άντρα και γυναίκα περιέχεται αρσενική, αλλά και θηλυκή ενέργεια. Όλοι μας βρισκόμαστε σε σύμπνοια με την παγκόσμια ενέργεια. Κάθε τι που χρειαζόμαστε για να είμαστε πλήρεις βρίσκεται μέσα μας αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το αναγνωρίσουμε. Αυτή είναι η προσέγγιση της Τάντρα.

Σε όλες τις πρακτικές της Τάντρα εμπεριέχεται η αρχή της μεταμόρφωσης.

Ο νους θα πρέπει να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο σε μια κατάσταση χαράς και γαλήνης.

Αντί να ακολουθούμε τα οικεία μας πρότυπα προσκόλλησης, δυσαρέσκειας, σύγχυσης, μιζέριας και ενοχής, ας βελτιώνουμε το νου μας καλλιεργώντας όλο και βαθύτερα επίπεδα κατανόησης, όλο και μεγαλύτερο έλεγχο στις νοητικές και σωματικές μας ενέργειες, αγγίζοντας υψηλότερες μορφές ευτυχίας και ευδαιμονίας, και κερδίζοντας φυσικά μια καλύτερη ζωή.

Από την άποψη της Τάντρα, τα γεγονότα αυτά δείχνουν ότι το μονοπάτι όπου η ευχαρίστηση και η επιθυμία αξιοποιούνται είναι πολύ πιο ουσιαστικό και αποτελεσματικό παρά ο δρόμος της άκαμπτης αυταπάρνησης.

Η Τάντρα μας δίνει ισχυρότατες τεχνικές για να έλθουμε σε επαφή με τη βασική μας πληρότητα.

Ο εναγκαλισμός και η Ταντρική έκσταση σε βαθύτερο επίπεδο αποτελούν την εσωτερική ενοποίηση αρσενικών και θηλυκών ενεργειών. Τη γένεση μιας ανεπαίσθητης και ευδαιμονικής κατάστασης του νου, η οποία από τη φύση της είναι απολύτως κατάλληλη για να διεισδύει στην έσχατη πραγματικότητα και να μας απελευθερώνει από κάθε πλάνη και πόνο. Η αρσενική φιγούρα αντιπροσωπεύει την εμπειρία της ευδαιμονίας, ενώ η θηλυκή συμβολίζει τη μη δυαδική σοφία.


Τα επίπεδα της Τάντρα είναι τέσσερα :

Δράση, Συμπεριφορά, Γιόγκα και Ανώτατη Γιόγκα Τάντρα


it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr