Ενεργειακά Λάδια & οι Μαγικές τους Ιδιότητες

 

Λεμονόχορτο

 Ενεργειακές Ιδιότητες : Ψυχική διαύγεια, Ενίσχυση των ψυχικών δυνάμεων.

Θεραπευτικές Ιδιότητες : Αναλγητικό, αντικαταθλιπτικό, αντιμικροβιακό, αντισηπτικό, βακτηριοκτόνο, εντομοκτόνο, τονωτικό, ισχυρό συσφικτικό δέρματος, φέρνει αισιοδοξία και ενέργεια, διαύγεια του νου.

Πλανήτης: Ερμής – Στοιχείο: Αέρας


Λεβάντα

Αναλγητικό, χαλαρωτικό, αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, αντι-ιικό, εμμηναγωγό, ρίχνει την πίεση, τονώνει τα νεύρα και το νευρικό σύστημα, κατασταλτικό, για μυϊκούς πόνους, καταπολέμηση της αϋπνίας, μολύνσεις, τσιμπήματα εντόμων, εγκαύματα, ανακουφίζει από πονοκεφάλους και ημικρανίες, εξισορροπεί τα συναισθήματα και τις εναλλαγές διάθεσης.

Μαγικές Ιδιότητες: Εξισορρόπηση των τσάκρας, επαναφέρει την αρμονία στην αύρα, καθαριστικό, για θεραπευτική μαγεία, ελκύει την αγάπη και την ευτυχία, συντελεί στην μακροζωία.

Πλανήτης: Ερμής Στοιχείο: Αέρας Ζώδιο: Παρθένος


Κυπαρίσσι

Για ρευματικούς και μυϊκούς πόνους, αντισηπτικό, αποτοξινωτικό, αντιμετώπιση φλέβιτη και κιρσών, κατά λιπαρότητας μαλλιών και δέρματος, για νευρική αδυναμία και αντιμεώπιση άγχους, ιδανικό για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους.

Μαγικές Ιδιότητες: Ισχυρό προστατευτικό και για εξαγνισμό χώρου, προσφέρει εξαιρετική ψυχική προστασία, προσδίδει δύναμη και σοφία, αφιερωμένο στον Πλούτωνα, συνδέεται με το τσάκρα της βάσης, πολύ χρήσιμο σε διαλογισμούς , πένθος και επώδυνες αλλαγές.

Πλανήτης: Κρόνος Στοιχείο: Γή Θεότητες: Mithras, Ashtoreth, Hekat, Hebe, Zoroaster, Πλούτωνας, Αφροδίτη, Άρτεμις, Απόλλων, Δίας, Έρως Ζώδιο: Ιχθύες


Κίτρο

Αντισηπτικό, στυπτικό, εντομοκτόνο, καταπραϋντικό, η πρώτη επιλογή για τα ανδρικά αρώματα, κατά της λιπαρότητας των μαλλιών, της πιτυρίδας και της ακμής, δίνει κουράγιο, κατά της νευρικής έντασης και του στρες, δημιουργεί εμπιστοσύνη.

Μαγικές Ιδιότητες: Ιδανικό για διαλογισμό, καθαρισμό χώρου και εργαλείων, θεραπευτική μαγεία, προστασία, φέρνει χρήματα, για το λύσιμο μαγείας και βασκανίας.

Πλανήτης: Ήλιος Στοιχείο: Φωτιά


Άρκευθος

Για ρευματικούς και μυϊκούς πόνους, αντισηπτικό, αποτοξινωτικό, αφροδισιακό, επουλωτικό, εμμηναγωγό, τονωτικό του νευρικού συστήματος, χρήσιμο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ανακουφίζει την νευρική ένταση, την διανοητικη κόπωση και το άγχος.

Μαγικές Ιδιότητες: Ισχυρό προστατευτικό και εξαγνιστικό/καθαριστικό, προστατεύει από τα κακά πνεύματα, διώχνει την κακή ενέργεια, ιδανικό βοήθημα κατά τον διαλογισμό, για θεραπευτική μαγεία, ελκύει την αγάπη.

Πλανήτης: Ήλιος Στοιχείο: Φωτιά


Κανέλα 

 Αντιμικροβιακή, αντισηπτική, καταπραϋντική, κατά των ιών της γρίπης, δυναμωτική, αναζωογονητική, για θεραπεία νευρικής αδυναμίας, κατά της μελαγχολίας και της κατάθλιψης, αφροδισιακή.

Μαγικές Ιδιότητες: Για καθαρισμό χώρου, προσελκύει χρήματα, τύχη και έρωτα.Το πρωί, πριν βγείτε από το σπίτι, ρίξτε λίγες σταγόνες κανέλα στις σολές των παπουτσιών σας (εξωτερικά) για να σας οδηγήσουν σε χρήματα και επιτυχία!

Πλανήτης: Ήλιος Στοιχείο: Φωτιά Θεότητα: Αφροδίτη


Ευκάλυπτος

Αναγητικό, για ρευματικούς και μυϊκούς πόνους, κρυολόγημα, αντιβακτηριακό, αντισηπτικό, για βρογχικά, αποσυμφορητικό σε εισπνοές με ατμό, ανακουφίζει πονοκεφάλους και ημικρανίες, εντομοαπωθητικό, για τσιμπήματα εντόμων, βοηθά να καθαρίσει το μυαλό.

Μαγικές Ιδιότητες: Καθαρισμός/εξαγνισμός χώρου και εργαλείων, κατάλληλο για διαλογισμούς, διώχνει κακή ενέργεια, θεραπευτική μαγεία.

Πλανήτης: Σελήνη

Στοιχείο: Νερό

Ζώδιο: Αιγόκερως


Δυόσμος

Βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής και άλλων δερματικών παθήσεων, βοηθά σε αναπνευστικά προβλήματα (πχ. καταρροή, συνάχι, βρογχικά), χρήσιμο για την θεραπεία κολικών, κατά του άγχους, της κατάθλιψης και άλλων νευρικών διαταραχών, βοηθά στους πονοκεφάλους και στις ημικρανίες. Αναμιγνύεται καλά με αιθέρια έλαια Γιασεμιού, Λεβάντας, Ευκάλυπτου, Βασιλικού και Δεντρολίβανου.

Μαγικές Ιδιότητες : Για θεραπευτική μαγεία, δίνει δύναμη και ζωντάνια, ενδυναμώνει την ενόραση και τις μαντικές ικανότητες, φέρνει πάθος σε μια σχέση, προσελκύει πλούτο, φέρνει προστασία


Δεντρολίβανο

 Αναλγητικό, αντισηπτικό, αιμοστατικό, καταπραϋντικό, καθαριστικό και τονωτικού του νου, ενισχύει σημαντικά την συγκέντρωση και την μνήμη, για πιασμένους μυς, τονωτικό του σκαλπ, βοηθά στην πρόληψη της πιτυρίδας.

Μαγικές Ιδιότητες: Ισχυρό ψυχικό προστατευτικό και εξαγνιστικό, συνδέεται με το τσάκρα του τρίτου ματιού άρα βοηθάει στην ενόραση, ενισχύει την προσωπική δύναμη, για θεραπευτική μαγεία, συντελεί στην αιώνια νεότητα.

Πλανήτης: ‘Ηλιος Στοιχείο: Φωτιά


Δάφνη

 Αφροδισιακό, στυπτικό, αντισηπτικό, θερμαντικό, δίνει ενέργεια, κατά της αϋπνίας.

Μαγικές Ιδιότητες: Ενισχύει τις ψυχικές ικανότητες, την μαντεία, ιδανικό για εξαγνισμό χώρου. Φέρνει επιτυχία και νίκη και γεμίζει τον χώρο με θετική ενέργεια.

Πλανήτης: Ήλιος Στοιχείο: Φωτιά Θεότητες: Ασκληπιός, Απόλλων, Ceres, Faunus, Έρως


Γκρέϊπφρουτ

Αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, τονωτικό, ιδανικό για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, χρήσιμο στην φροντίδα του λιπαρού δέρματος και κατά της ακμής, αναζωογονητικό, ανακούφιση στρες και νευρικής εξάντλησης, δίνει ζωντάνια και αισιοδοξία, δυναμώνει την αυτοεκτίμηση.


Γιασεμί

 Αναλγητικό, αντικαταθλιπτικό, αντιφλεγμονώδες, αντισηπτικό, αφροδισιακό, τονωτικό νεύρικου συστήματος, εμπνέει αυτοπεποίθηση, βοηθά όσους πάσχουν από αναποφασιστικότητα, λήθαργο και κατάθλιψη, χρήσιμο για την θεραπεία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος, κατάλληλο για την φροντίδα του ξηρού δέρματος.

Μαγικές Ιδιότητες: Ελκύει τον έρωτα, την αγάπη, το χρήμα, προκαλεί προφητικά όνειρα, χρήσιμο στον διαλογισμό.

Πλανήτης: Σελήνη Στοιχείο: Νερό Θεότητες: Vishnu


Γεράνι

 Αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, αιμοστατικο, επουλωτικό, τονωτικο, ρυθμίζει τις ορμόνες και την διάθεση, ιδανικό για την φροντίδα του δέρματος, χρήσιμο κατά την εμμηνόπαυση, δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας και ισορροπίας, παρέχει αισιοδοξία, δυναμώνει την ροή του τσι, βοηθά στις απότομες εναλλαγές διάθεσης

Μαγικές Ιδιότητες: Υπερενισχύει την δύναμη των μαγικών τελετών/διεργασιών.

Πλανήτης: Αφροδίτη Στοιχείο: Νερό Ζώδιο: Ζυγός


Γαρίφαλο

  Αναλγητικό, αντισηπτικό, κατά του πονόδοντου, για ρευματικούς και μυϊκούς πόνους, τονωτικό διανόησης και συναισθημάτων, αναζωογονητικό, αφροδισιακό, ενισχύει την μνήμη.

Μαγικές Ιδιότητες: Ισχυρό προστατευτικό και καθαριστικό χώρου, διώχνει κακή ενέργεια, χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις εξορκισμού.

Πλανήτης: Δίας Στοιχείο: Φωτιά


Βενζόη

 Αντιφλεγμονώδες, αιμοστατικό, αντισηπτικό, καταπραϋντικό, στυπτικό,υπνωτικό, αντικαταθλιπτικό.

Μαγικές Ιδιότητες: Ιδανικό για εξαγνισμό χώρου, κατά της κακής ενέργειας, προστατεύει από κακά πνεύματα, χρησιμοποιείται σε εξορκισμούς, φέρνει ευημερία, ενισχύει τις ψυχικές δυνάμεις.

Πλανήτης: Ήλιος Στοιχείο: Αέρας Ζώδιο: Λέων


Βασιλικός

 Θεραπευτικές Ιδιότητες: Κατά της ανησυχίας, ενθαρρυντικό, υπέρ της πνευματικής συγκέντρωσης, κατά της πνευματικής κούρασης και της υπερκόπωσης, αναζωογονητικό, δυναμωτικό οργανισμού, αντισηπτικό, τονωτικό κυκλοφοριακού, κατά του βήχα και των βρογχικών, εντομοαπωθητικό, για τσιμπήματα εντόμων, κατά του σκώρου, πονοκεφάλους, γρίπη, τριχόπτωση, για μυικούς πόνους ή μυική δυστροφία.

Μαγικές Ιδιότητες: Φέρνει πλούτο, ευτυχία και ευημερία. Επίσης, ενισχύει την σεξουαλική όρεξη και ξυπνάει το πάθος σε μια παλιά σχέση.

Πλανήτης: Άρης Στοιχείο: Φωτιά Θεότητες: Vishnu, Erzulie Ζώδιο: Κριός

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr