Εντοπίστε το χαμένο ζωάκι σας

Μερικές φορές ένα ζώο μπορεί να χαθεί. Ως ιδιοκτήτης του ζώου, θα θέλατε να ξέρετε εάν είναι καλά και ότι σύντομα θα επιστρέψει.

Μπορείτε να το πείτε στους γείτονες σας, φυσικά ή ακόμη και να ειδοποιήσετε την αστυνομία, δεν χρειάζεται όμως αβοήθητοι, επειδή μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το ζωάκι σας και να μάθετε που είναι.

Βοήθεια από του αγγέλους

Αυτό μπορεί να έχει αξιόλογα αποτελέσματα. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση με ένα ιδιαίτερο άγγελο μπορείτε να του ζητήσετε να έρθει να σας βοηθήσει.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε βοήθεια από τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, καθώς μια από τις ειδικότητες του είναι να βρίσκει χαμένα κατοικίδια.  Μια άλλη επιλογή είναι να ζητήσετε από το φύλακα άγγελο του ζώου να επέμβει και να σας το ξαναστείλει στο σπίτι.

Να ευχαριστείτε πάντα τους αγγέλους για τη βοήθεια


Πως θα συνδεθείτε ενεργειακά ώστε να εντοπίσετε το χαμένο σας ζωάκι:

Πριν ξεκινήσετε αυτή την άσκηση κάντε ότι μπορείτε για να είστε ήρεμοι και ισορροπημένοι. Μπορεί να σας βοηθήσει το να πάρετε μερικές σταγόνες από ένα ανθοϊαμα-δοκιμάστε, από τα ανθοϊάματα Bach το mimulus για τον φόβο, to red chestnut για την υπερβολική ανησυχία και το Rescue Remedy όταν πρόκειται για επείγουσα κατάσταση.

  1. Φανταστείτε ότι είστε στο μέγεθος και στο σχήμα του κατοικίδιου σας. Πείτε το όνομα του, είτε δυνατά, είτε νοερά και στείλτε του αγάπη.
  2. Ρωτήστε το εάν είναι καλά. Περιμένετε για μια απάντηση. Μπορεί να σας έρθει σε μορφή συναισθήματος, π.χ. με μια αίσθηση ανακούφισης και καθησυχασμού. Ίσως και να πάρετε μια λεκτική απάντηση ή ακόμα και να λάβετε μια εικόνα
  3. Εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας και τα μηνύματα που σας στέλνει το ζωάκι σας. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε οπτικά σήματα από το περιβάλλον του αλλά έχετε την αίσθηση του, ζητήστε του να γυρίσει στο σπίτι επειδή έχετε ανησυχήσει για εκείνο και θέλετε να ξέρετε ότι είναι ασφαλές.
  4. Είτε κάνετε τηλεπαθητική επαφή με το ζώο σας είτε όχι, οραματιστείτε το να επιστρέφει στο σπίτι κοντά σας, σώο και αβλαβές. Απεικονίστε με διάρκεια τη συνάντησή σας και το πόσο θα χαρείτε μόλις το ξαναδείτε. Κρατήστε αυτή τη σκέψη, γιατί θα ενεργήσει ως μαγνήτης, εάν το κατοικίδιο σας είναι σε θέση να γυρίσει κοντά σας.
  5. Μην απογοητευθείτε εάν αυτή η άσκηση στην αρχή δεν έχει αποτέλεσμα. Ίσως το άγχος σας μπλοκάρει την τηλεπαθητική επικοινωνία του κατοικίδιου σας.
  6. Δώστε προσοχή και στα όνειρα σας. Πολλοί ιδιοκτήτες ονειρεύτηκαν με επιτυχία την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν το χαμένο τους ζωάκι.
it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr