Αδυνάτισμα & Σύσφιξη

Προσφέρετε στον εαυτό σας ένα μοναδικό πρόγραμμα Αναζωογόνησης Σώματος και Ψυχής με απόλυτο φυσικό τρόπο και διάρκεια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• Λεμφικό Μασάζ για βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
• Μασάζ Κυτταρίτιδας βελτίωση της όψης του δέρματος
• Προσαρμοσμένες Ασκήσεις Pilates ενδυνάμωσης & σύσφιξης,
• Ειδικό Προτεινόμενο Πρόγραμμα Διατροφής
&
• Τεχνικές Ρέικι για μείωση της βουλιμικής τάσης & Εξισορρόπηση των ζωτικών οργάνων.

Συνολική Διάρκεια 90 λεπτά.


Ειδικό Πακέτο προσφορά για ΄10 προπληρωμένες συνεδρίες Εύρω 230 από Εύρω 1500.


Τα προτερήματα του Ολιστικού Προγράμματος Αδυνατίσματος & Σύσφιξης :


Το πρόγραμμα βασίζεται στην ολιστική προσέγγιση της ανθρώπινης ύπαρξης και στοχεύει όχι μόνο στην απώλεια βάρους και την μείωση των πόντων αλλά και στο να μας βοηθήσει να εντάξουμε νέους τρόπους ως στάση ζωής στην καθημερινότητα μας ώστε να έχουμε ένα μόνιμο αποτέλεσμα υγείας & ευεξίας.


Τι επιτυγχάνω με το Ολιστικό Πρόγραμμα Αδυνατίσματος & Σύσφιξης


Συνδυάζει τεχνικές που καλύπτουν το σώμα, τόσο σε σωματικό όσο και ψυχικό επίπεδο με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες το Ολιστικό Πρόγραμμα Αδυνατίσματος & Σύσφιξης.

Μας προσφέρει την επίγνωση του να τιμήσουμε και να σεβαστούμε αυτό που είμαστε καθημερινά.

– Μεσώ του Λεμφικού Μασάζ & του Μασάζ Κυτταρίτιδας το σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά.

– Μέσω των ασκήσεων Pilates τονώνονται οι μυείς χωρίς να διογκώνονται. Αναπτύσσουν την ελαστικότητα τους και τη δύναμη τους ενώ παράλληλα συντελούν στη μείωση των πόντων και τη σύσφιξη του σώματος.

– Μέσω της ειδικής προσαρμοσμένης διατροφής βοηθάμε τον μεταβολισμό μας &την ενέργεια μας.

– Μέσω του Ρέικι καταπολεμάμε τη Βουλιμική Τάση καθώς επίσης και Εξισορροπούμε τη Λειτουργία των Ζωτικών μας Οργάνων.


Λίγα λόγια για το πώς λειτουργεί το Ρέικι αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους :


Ας ξεκινήσουμε από το λόγο που γινόμαστε υπέρβαροι :

Η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, η ανισορροπία στις ορμόνες, η υπερκατανάλωση τροφής, τα τσιμπολογήματα εκτός των κύριων γευμάτων μας, η κακή ψυχολογία, το άγχος, είναι μερικοί από τους κοινούς λόγους για τους οποίους παίρνουμε κιλά.

Πρωτίστως δεν τρώμε καλά, και όταν λέμε καλά, εννοούμε ισορροπημένα, καθώς λείπουν βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες από τις τροφές που επιλέγουμε μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Έπειτα η κακή ψυχολογία και το στρες μα σπρώχνουν στην υπερκατανάλωση φαγητού, καθώς και ορμονικές διαταραχές.

Πως συμβάλει η θεραπεία Ρέικι στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας ?

Η ολιστική θεραπεία για αδυνάτισμα μέσω του Ρέικι αποτελεί μια εντελώς διαφορετική και πολύπλευρη προσέγγιση, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία διαταραγμένη ροή της ενέργειας των οργάνων που βοηθούν στο μεταβολισμό του λίπους καθώς επίσης και

Η παχυσαρκία όμως μπορεί να προκληθεί όχι μόνο από κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά και από συναισθηματικές διαταραχές. Στις μέρες μας όλο και περισσότερα άτομα υποφέρουν από παχυσαρκία. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν κάποια συγκεκριμένη διατροφή προκειμένου να χάσουν βάρος.

Πράγμα πολύ λογικό αφού η απώλεια βάρους απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση και έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε συνδυασμό με γυμναστική και ψυχοπνευματική χαλάρωση.

Στο αδυνάτισμα με Ρέικι διεγείρονται ορισμένα σημεία του σώματος, βασικά νεύρα και ενεργειακά κέντρα που λειτουργούν θεραπευτικά. Ο Θεραπευτή Ρέικι εστιάζει στον στον θυρεοειδή, στο στομάχι, στο στόμα, στην σπλήνα και στο ενδοκρινικό σύστημα γενικότερα με σκοπό να αποκαταστήσει τις ορμόνες στα φυσιολογικά τους επίπεδα επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη για φαγητό και την πέψη.

Απώλεια βάρους και αδυνάτισμα με Ρέικι

Το αδυνάτισμα με Ρέικι λειτουργεί έτσι ώστε ρυθμίζει τα επίπεδα παραγωγής ορμονών καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό, την όρεξη για φαγητό και την πέψη. Το Ρέικι βοηθά στην ομαλή ροή του Κι (πρόκειται για την πρωταρχική πηγή ζωής στην Ιαπωνική φιλοσοφία) και έτσι αποκαθίσταται στο σώμα η ισορροπία ανάμεσα στο Γιν και στο Γιανγκ.

Πώς λειτουργεί το αδυνάτισμα με Ρέικι

Το αδυνάτισμα με Ρέικι είναι εύκολο, ασφαλές, ανώδυνο και αποτελεσματικό. Δεν υπάρχουν παρενέργειες αλλά ούτε τα αποτελέσματα έρχονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Απαιτείται υπομονή. Το αδυνάτισμα με Ρέικι επιτυγχάνεται σταδιακά και στόχος είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Ας δούμε γιατί το αδυνάτισμα με Ρέικι είναι τόσο σημαντικό.

Διαχείριση του στρες

Πολλοί άνθρωποι όταν αγχώνονται, στεναχωριούνται ή απογοητεύονται τρώνε παραπάνω από το κανονικό. Στην περίπτωση αυτή ο θεραπευτή Ρέικι διεγείρει τα σημεία εκείνα που βοηθούν να απελευθερωθούν ενδορφίνες στο σώμα και να μειώσουν τα επίπεδα του στρες. Έτσι μειώνεται το στρες και το άτομο παύει να τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού.

Ορμόνες της πείνας:

Η ορμόνη γκρελίνη οδηγεί στο αίσθημα της πείνας, και η λεπτίνη στο αίσθημα του κορεσμού και της ικανοποίησης. Στο αδυνάτισμα με Ρέικι ισορροπεί η συγκεκριμένη ορμόνη και κατευνάζεται το αίσθημα της πείνας, ενώ το άτομο κατακλύζεται από ικανοποίηση.

Υπόφυση:

Οι εκκρίσεις της υπόφυσης επιδρούν στον μεταβολισμό και διεγείρουν τον θυρεοειδή. Το Ρέικι ενεργοποιεί ξανά τον υποθάλαμο και διεγείρει τη υπόφυση που εκκρίνει μια συγκεκριμένη ορμόνη και επηρεάζει ευεργετικά τον μεταβολισμό. Με αυτόν τον τρόπο το σώμα αποθηκεύει σωστά λίπος το οποίο όμως θα μετά θα κάψει αντί απλά να το συσσωρεύσει.

Πως Συμβάλει το Λεμφικό Μασάζ στο Ολιστικό Πρόγραμμα Αδυνατίσματος & Σύσφιξης :

– Βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού καθώς αποβάλλει τις τοξίνες
– Βοηθά στη μείωση των οιδημάτων
– Βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος
– Βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος
– Βοηθά στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας καθώς επίσης και στο χάσιμο πόντων

Πως συμβάλει το Μασάζ Κυτταρίτιδας στο Ολιστικό Πρόγραμμα Αδυνατίσματος & Σύσφιξης:

Αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά σε πόντους.

Πως συμβάλει το Pilates στο Ολιστικό Πρόγραμμα Αδυνατίσματος & Σύσφιξης :

Το Pilates είναι μια ολοκληρωμένη & ποιοτική μέθοδος άσκησης στην οποία δεν συμμετέχει μόνο το σώμα αλλά και η αντίληψή μας βασισμένη στις αρχές της γιόγκα & άλλων ανατολίτικων φιλοσοφιών.
Το Pilates βασίζεται σε εννιά αρχές :
1. Αναπνοή
2. Συγκέντρωση
3. Ευθυγράμμιση
4. Συνειδητοποίηση
5. Έλεγχό
6. Ακρίβεια
7. Αντοχή
8. Συνεχόμενη ροή κινήσεων
9. Χαλάρωση

O συνδυασμός αυτών των βασικών άξιων ρέει μέσα σε κάθε κίνηση, κατά την πραγματοποίηση κάθε άσκησης.

Οι ασκήσεις είναι σχεδιασμένες ώστε να έχουν πολλές εναλλαγές με λίγες επαναλήψεις με σκοπό την τόνωση των μυών, χωρίς όμως αυτοί να διογκώνονται.

Αναπτύσσουν την ελαστικότητα των μυών και τη δύναμη ενώ παράλληλα μας βοηθά στο να αποκτήσουμε αρμονία & ισορροπία.

Η σωστή αναπνοή, η ακρίβεια & η συγκέντρωση είναι απαραίτητοι συντελεστές κατά τη διάρκεια των ασκήσεων οι οποίου οδηγούν στην απόλυτη ευθυγράμμιση του σώματος.

Γίνεται ενιαία εκγύμναση του σώματος καθώς ευεξία & ζωτικότητα απορρέει από κάθε κίνηση.

Ελεγχολογία

Ελεγχολογία είναι η επιστήμη και τέχνη που αναπτύσσει τη συνεργασία σώματος, πνεύματος, μυαλού μέσα από φυσικές κινήσεις κάτω από τον αυστηρό έλεγχο της θέλησης. Οι κινήσεις της ελεγχολογίας είναι σχεδιασμένες για να ασκούν σε πλήρη έκταση καθεμία από τις 800 μυικές ομάδες που έχουν δοθεί στον καθένα μας για να αλλάξουμε τους εαυτούς μας…

Η σημασία της Διατροφής στην υγεία μας:

Ο Ιπποκράτης πριν από περισσότερο από 2000 χρόνια είπε: «Άφησε το φαγητό να είναι το φάρμακο σου και το φάρμακο να είναι το φαγητό σου.» Η σημασία της διατροφής είναι πλέον αποδεδειγμένη γι’ αυτό και θεωρείται το προληπτικό μέσο για διάφορα προβλήματα υγείας όπως παχυσαρκία, καρδιοπάθειες, διαβήτη, ορισμένα είδη καρκίνου.

Η διατροφή είναι σημαντική σε κάθε στάδιο της ζωής μας σαν «καύσιμο» για την καλή φυσική κατάσταση.

Η διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση βοηθά σε μια παραγωγική ζωή, μειώνει τους κινδύνους για ορισμένα προβλήματα υγείας καθώς επίσης και βοηθά το μεταβολισμό στη σωστή λειτουργία του.

 

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr