Κρυσταλλοθεραπεία

 

Η κρυσταλλοθεραπεία είναι μια ήπια φυσική μέθοδος θεραπείας που βασίζεται στις πολύτιμες και μη, πέτρες που μεταφέρουν την ενέργειά τους στα κύτταρα του ανθρώπου συμβάλλοντας έτσι στη θεραπεία του ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα, τη δομή και τη χημική σύνθεσή τους.

Η μέθοδος της κρυσταλλοθεραπείας προσφέρει κυρίως χαλάρωση αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το άγχος ή με συναισθηματικό σοκ. Βασικός στόχος της όμως, είναι να βοηθήσει το άτομο να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του και ίσως να καταπολεμήσει πολλά προβλήματα ψυχοσωματικής φύσης.

Η κρυσταλλοθεραπεία είναι η αρχαιότερη μέθοδος εξισορρόπησης του ανθρωπίνου σώματος, γι’ αυτό και τα αποτελέσματα της είναι άμεσα

Οι κρύσταλλοι καθαρίζουν την αύρα από αρνητικές ενέργειες, αυξάνουν και ενισχύουν τις δονήσεις μας, μεταδίδουν γαλήνη και ηρεμία και βοηθούν τα κύτταρα να παραμένουν υγιή. Η Εφαρμογή των Κρυστάλλων και των Λίθων, επιδρά θεραπευτικά σε σώμα, ψυχή και πνεύμα, μέσω του βαθύ ενεργειακού καθαρισμού που γίνεται.

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr