Μπορώ να κάνω Ρέικι στον εαυτό μου ?

Φυσικά! Ένα μεγάλο προτέρημα του Ρέικι είναι το ότι είναι και μια πολύ απλή και αποτελεσματική μέθοδος για αυτοθεραπεία και αυτοενδυνάμωση.

Βάζοντας τα χέρια σου στο σώμα σου μπορείς να φέρεις καθαρή ζωτική ενέργεια στα σημεία που τη χρειάζεσαι. Η ενέργεια έρχεται από το σύμπαν και τα αποθέματα είναι ατελείωτα. Μπορείς να κάνεις ώρες Ρέικι στον εαυτό σου και να βιώσεις καταπληκτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Το Ρέικι δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τους τρόπους που μπορεί να μας ενισχύσει!

Το Ρέικι εκτός από θεραπεία είναι ένας δρόμος για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη. Είναι μια γέφυρα κάθαρσης και αυξημένης συνειδητότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα χέρια όλων των ανθρώπων. Εκατομμύρια άτομα μαθαίνουν Ρέικι για τον εαυτό τους και αυτό δεν είναι καθόλου εγωιστικό. Το αντίθετο! Το Ρέικι είναι μια Ατελείωτη και Τέλεια Αγάπη που ακτινοβολεί προς τα μέσα και προς τα έξω. Καθαρίζοντας τον εαυτό μας καθαρίζουμε τους γύρω μας.

 

Θεραπεύοντας τον εαυτό μας Θεραπεύουμε και τη γη, φωτίζοντας τον εαυτό μας φωτίζουμε και ολόκληρο τον κόσμο!it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr