Προγραμματισμένοι Κρύσταλλοι

Προγραμματισμένοι Κρύσταλλοι

 

για Προστασία, Ενδυνάμωση & Αφθονία

Ο μαγικός κόσμος των κρυστάλλων

Οι κρύσταλλοι ήταν από τις πρώτες ανακαλύψεις του ανθρώπου πάνω στη Γη. Λόγω της διαυγούς υφής τους, αλλά και της λάμψης τους, αγαπήθηκαν από τους ανθρώπους, οι οποίοι σχεδόν τους θεοποίησαν και τους απέδωσαν έως και μεταφυσικές ιδιότητες. Στους κρυστάλλους απέδιδαν επίσης και θεραπευτικές ιδιότητες.

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι έχουν άπειρες ιδιότητες και δυνάμεις, που αξίζει να ανακαλύψετε. Μπορείτε τώρα και εσείς να αποκτήσετε τον προσωπικό σας ενεργειακό κρύσταλλο προγραμματισμένο για υγεία, ευεξία, αγάπη, τύχη ή αφθονία, αλλά και να χαρίσετε έναν στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Μπείτε στο μαγικό κόσμο των ενεργειακών κρυστάλλων, συντονιστείτε μαζί τους και αφήστε τους να σας δώσουν τα πολύτιμα δώρα τους! Το μόνο που ζητούν από εσάς είναι να τους αγαπάτε και να τους φροντίζετε όπως τους αξίζει!


Κρύσταλλοι και τσάκρα

Τουρμαλίνη 1ο τσάκρα – της βάσης  

 

Τουρμαλίνη (μαύρη): Χαρίζει τη μέγιστη προστασία από οτιδήποτε κακό ή αρνητικό υπάρχει. Διαλύει αυταπάτες και φόβους. Ρυθμίζει τη ροή του αίματος, ενώ βοηθάει στο να σταματήσει μια αιμορραγία.


 Καρνεόλη 2ο  τσάκρα – του ιερού οστού

Τονώνει τη σεξουαλικότητα, ενώ βοηθάει τα συνεσταλμένα άτομα να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Δίνει χαρά, αισιοδοξία, ενέργεια και φράζει τις ενεργειακές διαρροές από την αύρα.


 Κιτρίνης 3ο τσάκρα – του ηλιακού πλέγματος

Είναι ο κρύσταλλος του Ήλιου, καταπολεμά την κατάθλιψη, φέρνει καλή διάθεση, αισιοδοξία και ευημερία, αφού χρησιμοποιείται και για να προσελκύσει αφθονία. Εξασφαλίζει άριστες δημόσιες σχέσεις, αφού φημίζεται για την καλή επικοινωνία και κοινωνικότητα.

 


  Ροζ χαλαζίας 4ο τσάκρα – της καρδιάς

Προσελκύει την αληθινή αγάπη στη ζωή μας, ενώ παράλληλα διαθέτει και όλες τις προστατευτικές ιδιότητες του χαλαζία. Επιπλέον, καταπολεμά τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Σημαντικός κρύσταλλος για την εποχή μας, καθώς φέρνει στη ζωή μας το άλλο μισό.


  Μπλε αχάτης 5ο τσάκρα – του λαιμού

Καταπραΰνει το άγχος, δυναμώνει το νευρικό σύστημα και καταπολεμά το φόβο και την οργή. Διευκολύνει την έκφραση καταπιεσμένων συναισθημάτων και γενικά των σκέψεων και των ιδεών. Ιδανικός κρύσταλλος για καλλιτέχνες και δημιουργούς.

.


Αμέθυστος 6ο τσάκρα – του τρίτου ματιού

Βοηθάει τη διόραση, ενισχύει την ενόραση και το διαλογισμό, διώχνει μακριά τις αρνητικές ενέργειες μετατρέποντάς τες σε θετικές. Επίσης, σταματάει τις ημικρανίες.

Εξασφαλίζει συζυγική πίστη και οικογενειακή αρμονία, για αυτό και είναι ιδανικός για ενεργειακό καθαρισμό χώρων αλλά και ατομικό.


  Λευκός χαλαζίας 7ο τσάκρα – της κορυφής

Ο πιο ισχυρός ενεργειακά κρύσταλλος, καθαρίζει την αρνητική ενέργεια και χαρίζει στον κάτοχό του τη μέγιστη προστασία και ηρεμία. Λειτουργεί ως ισορροπιστής σώματος και ψυχής. Βοηθάει ιδιαίτερα στις θεραπείες και στο διαλογισμό, ενώ δίνει καθαρή ενέργεια και καλή υγεία.

 

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr