Προετοιμασία του Εαυτού για Ταντρική Πρακτική

Γιατί είναι σημαντικό να προετοιμάσω τον εαυτό μου πριν από την πρακτική μου στην Τάντρα και πως?

 

Σύμφωνα με την Τάντρα και οι δυο γυναίκες άντρες χρειάζεται να καθαρίσουν τους εαυτούς του ώστε να μπορούν να ενωθούν σεξουαλικά και πνευματικά και να βρεθούν σε ένα ιερό επίπεδο.

Είναι σημαντικό να καθαρίσουν το σώμα τους μετά από μια ακατάλληλη στάση ζωής.

Οι ίδιοι οι Ταντρικοί ακολουθούν κατά βάση μια χορτοφαγική διατροφή για να χρησιμοποιούν την τροφή για τελετουργικό σκοπό. Υπόκεινται σε καθαρισμό του παχέος εντέρου ώστε να διατηρήσουν τα κανάλια της εξάλειψης καλής λειτουργίας και χρησιμοποιούν τεχνικές γιόγκα και βαθιών αναπνοών ασκήσεως της Χάθα Γίογκα ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο της ευλυγισίας και της αναπνοής.

Χρειάζεται να δουλέψετε το σώμα σας αν δεν είναι ευλύγιστο και χωρίς φυσική κατάσταση. Μέσα από τη γιόγκα ή όποια άλλη φόρμα ασκήσεων προτιμάται όπως το κολύμπι, ο χορός ή το γυμναστήριο. Θα χρειαστεί να ακολουθείτε διατροφή αποτοξίνωσης αν έχετε τάση να τρώτε τοξικές τροφές.

Μια διατροφή κάθαρσης του συκωτιού για 14 ημέρες είναι μια καλή αρχή κατά τη διάρκεια της οποίας αποφεύγουμε αλκοόλ, τσάι, καφέ και τονωτικά διεργητικά όπως ζάχαρη, λιπαρά, κρέας γαλακτοκομικά, αυγά και πορτοκάλια.

Με το να κάνετε μια χορτοφαγική και κατά βάση με ρύζι διατροφή είναι κάτι που ταιριάζει στους περισσότερους τύπου σώματος / οργανισμούς.

Όσο χρειάζεται να καθαρίζει και να αποτοξινώνεται το σώμα είναι σημαντικό να εξαγνίζεται και το πνεύμα το οποίο μπορεί να συμβεί με τις βασικές ασκήσεις.

Οι  ασκήσεις που θα ακολουθήσουν στην αρθρογραφία μας,  θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για την Τάντρα ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με πρακτικές διαλογισμού.

Ο διαλογισμός και η γιόγκα είναι οι καλύτεροι μέθοδοι για να προετοιμαστεί κάποιος για την Τάντρα. Και οι δυο τεχνικές σε βοηθούν να κεντράρεις το εγώ σου, να εστιάσεις στον εσώτερο εαυτό σου παρά να κρατήσουν την προσοχή σου έξω κόσμο.

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr