Πως μπορώ να καθαρίσω το χώρο από αρνητική ενέργεια?

Τις περισσότερες φορές τα έντονα συναισθήματα και οι αρνητικές σκέψεις μένουν στο χώρο και κατεβάζουν την ολική ενέργεια. Μαζεύονται συνήθως στις γωνίες, εκεί που είναι ακατάστατά ή βρόμικά και εκεί που υπάρχει συσσωρευμένη αρνητικότητα. Ιδιαίτερα αν είσαι θεραπευτής θα πρέπει να προσέχεις το χώρο σου και να τον καθαρίζεις και ενεργειακά. Κατά τις συνεδρίες, αρνητικές ενέργειες, ξεμπλοκαρίσματα από το σώμα και απελευθερώνονται στο χώρο. Μπορείς να ανάψεις μερικά κεράκια, να βάλεις δυνατή μουσική με προσευχές και ιερά μάντρας και μπορείς να ανάψεις και μερικά αρωματικά στικ. Αλλά και τα αιθέρια έλαια και το λιβάνι καθαρίζουν αποτελεσματικά το χώρο από οποιαδήποτε βαριά και σκούρα ενέργεια.

Αν έχεις το Δεύτερο Βαθμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Σύμβολο της Δύναμης για να καθαρίσεις το χώρο και να ενδυναμώσεις την ενέργεια του.

Σχεδίασε το σε κάθε γωνία και κράτησέ το νοερά εκεί. Σχεδίασε το και στους τοίχους για να ανέβει η θετική ενέργεια και να σφραγιστεί μέσα στο δωμάτιο. Ο χώρος τώρα είναι απόλυτα καθαρός, τέλεια προστατευμένος και ιερός. Η θεραπευτική ενέργεια είναι έτοιμη να γεμίσει το δωμάτιο, εσένα και κάθε άλλο άτομο.


it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr