Ρέικι & Αδυνάτισμα

Ρέικι & Αδυνάτισμα, η εναλλακτική άποψη της απώλειας βάρους


Πώς λειτουργεί το Ρέικι αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους :


Ας ξεκινήσουμε από το λόγο που γινόμαστε υπέρβαροι :

Η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, η ανισορροπία στις ορμόνες, η υπερκατανάλωση τροφής, τα τσιμπολογήματα εκτός των κύριων γευμάτων μας, η κακή ψυχολογία, το άγχος, είναι μερικοί από τους κοινούς λόγους για τους οποίους παίρνουμε κιλά.

Πρωτίστως δεν τρώμε καλά, και όταν λέμε καλά, εννοούμε ισορροπημένα, καθώς λείπουν βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες από τις τροφές που επιλέγουμε μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Έπειτα η κακή ψυχολογία και το στρες μα σπρώχνουν στην υπερκατανάλωση φαγητού, καθώς και ορμονικές διαταραχές.

Πως συμβάλει η θεραπεία Ρέικι στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας ?

Η ολιστική θεραπεία για αδυνάτισμα μέσω του Ρέικι αποτελεί μια εντελώς διαφορετική και πολύπλευρη προσέγγιση, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία διαταραγμένη ροή της ενέργειας των οργάνων που βοηθούν στο μεταβολισμό του λίπους.

Η παχυσαρκία όμως μπορεί να προκληθεί όχι μόνο από κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά και από συναισθηματικές διαταραχές.

Στις μέρες μας όλο και περισσότερα άτομα υποφέρουν από παχυσαρκία.

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν κάποια συγκεκριμένη διατροφή προκειμένου να χάσουν βάρος.

Πράγμα πολύ λογικό αφού η απώλεια βάρους απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση και έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε συνδυασμό με γυμναστική και ψυχοπνευματική χαλάρωση.

Στο αδυνάτισμα με Ρέικι διεγείρονται ορισμένα σημεία του σώματος, βασικά νεύρα και ενεργειακά κέντρα που λειτουργούν θεραπευτικά.

 

Ο Θεραπευτή Ρέικι εστιάζει στον στον θυρεοειδή, στο στομάχι, στο στόμα, στην σπλήνα και στο ενδοκρινικό σύστημα γενικότερα με σκοπό να αποκαταστήσει τις ορμόνες στα φυσιολογικά τους επίπεδα επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη για φαγητό και την πέψη.

 

Απώλεια βάρους και αδυνάτισμα με Ρέικι

Το αδυνάτισμα με Ρέικι λειτουργεί έτσι ώστε ρυθμίζει τα επίπεδα παραγωγής ορμονών καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό, την όρεξη για φαγητό και την πέψη. Το Ρέικι βοηθά στην ομαλή ροή του Κι (πρόκειται για την πρωταρχική πηγή ζωής στην Ιαπωνική φιλοσοφία) και έτσι αποκαθίσταται στο σώμα η ισορροπία ανάμεσα στο Γιν και στο Γιανγκ.

Πώς λειτουργεί το αδυνάτισμα με Ρέικι

Το αδυνάτισμα με Ρέικι είναι εύκολο, ασφαλές, ανώδυνο και αποτελεσματικό. Δεν υπάρχουν παρενέργειες αλλά ούτε τα αποτελέσματα έρχονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Απαιτείται υπομονή. Το αδυνάτισμα με Ρέικι επιτυγχάνεται σταδιακά και στόχος είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Ας δούμε γιατί το αδυνάτισμα με Ρέικι είναι τόσο σημαντικό.


Διαχείριση του στρες


Πολλοί άνθρωποι όταν αγχώνονται, στεναχωριούνται ή απογοητεύονται τρώνε παραπάνω από το κανονικό. Στην περίπτωση αυτή ο θεραπευτή Ρέικι διεγείρει τα σημεία εκείνα που βοηθούν να απελευθερωθούν ενδορφίνες στο σώμα και να μειώσουν τα επίπεδα του στρες. Έτσι μειώνεται το στρες και το άτομο παύει να τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού.

Ορμόνες της πείνας:
Η ορμόνη γκρελίνη οδηγεί στο αίσθημα της πείνας, και η λεπτίνη στο αίσθημα του κορεσμού και της ικανοποίησης. Στο αδυνάτισμα με Ρέικι ισορροπεί η συγκεκριμένη ορμόνη και κατευνάζεται το αίσθημα της πείνας, ενώ το άτομο κατακλύζεται από ικανοποίηση.

Υπόφυση:

Οι εκκρίσεις της υπόφυσης επιδρούν στον μεταβολισμό και διεγείρουν τον θυρεοειδή. Το Ρέικι ενεργοποιεί ξανά τον υποθάλαμο και διεγείρει τη υπόφυση που εκκρίνει μια συγκεκριμένη ορμόνη και επηρεάζει ευεργετικά τον μεταβολισμό. Με αυτόν τον τρόπο το σώμα αποθηκεύει σωστά λίπος το οποίο όμως θα μετά θα κάψει αντί απλά να το συσσωρεύσει.

 

https://reikirays.com/1992/lose-weight-with-reiki/

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr