Ψυχόδραμα & Ρέικι

Στόχος μας η ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου σαν σύνολο, πνεύμα, σώμα και συναίσθημα.

Μέσω του ψυχοδράματος βελτιώνουμε την προσωπική μας ζωή. Αυξάνουμε την αυτοπεποίθηση μας, δυναμώνουμε την έκφραση και θωρακιζόμαστε σαν άτομα σε όλους τους τομείς της ύπαρξης μας.

 

Μας δίνετε η δυνατότητα να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας και να ανακαλύψουμε πτυχές του Είναι μας που νωρίτερα δεν είχαμε αξιοποιήσει.
Μαθαίνουμε τον ίδιο μας τον εαυτό σε μια καθημερινή και συνεχόμενη προσπάθεια να γίνουμε πιο ολοκληρωμένοι.

Το Ρέικι είναι ένα καθαρό μονοπάτι αυτογνωσίας. Λειτουργεί πολυδιάστατα και επιδρά σε όλα τα επίπεδα : στο φυσικό, στο συναισθηματικό και στο πνευματικό επίπεδο.
Μας ανεβάζει συνειδησιακά φέρνοντας μας πιο κοντά στις δικές μας αληθινές αξίες και κατεπέκταση σε ισορροπία με το εσωτερικό μας Είναι.
Με σεβασμό, ειλικρίνεια & επίγνωση συναντά την Ψυχοθεραπεία δίνοντας μας την δυνατότητα να έρθουμε ολοένα και πιο κοντά στον ίδιο μας τον εαυτό. Να τιμήσουμε & να σεβαστούμε αυτό που είμαστε.

Μέσα από τεχνικές χαλάρωσης, φόρτισης-εκφόρτισης, καθώς και με μέσα μη λεκτικής επικοινωνίας όπως ο χορός, το ψυχόδραμα, η ζωγραφική μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τις δυνατότητες που έχουμε, να τις αξιοποιήσουμε ώστε να γίνουμε πιο δημιουργικοί, απόλυτα ολοκληρωμένοι & ισορροπημένοι τόσο στην επαγγελματική και διαπροσωπική όσο και στην προσωπική μας.
Απελευθερώστε ότι σας εμποδίζει, ότι σας κρατάει στάσιμους και μη δημιουργικούς.
Με έναν τρόπο εκμάθησης απόλυτα δημιουργικό και αναζωογονητικό, οξύνει το πνεύμα, τη φαντασία, δυναμώνει το εσωτερικό Εγώ οδηγώντας μας στην ολότητα της ύπαρξης μας.

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr