Μπορώ να απαλλαγώ από κάποια συνήθεια με το Ρέικι ?

Ναι, με τη βοήθεια του Ρέικι πολλά άτομα έχουν κόψει αρνητικές συνήθειες όπως είναι τα ναρκωτικά, το κάπνισμα, το αλκοόλ και η υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Άλλοι πάλι έχουν αποτοξινωθεί από αρνητικά πρότυπα σκέψεων συμπλέγματα συναισθημάτων και συμπεριφορών.



Τεχνική Αυτό-Θεραπείας από μια συνήθεια μέσω του Ρέικι :

Γράψε σε ένα χαρτάκι το θέμα που σε απασχολεί: π.χ. «τσιγάρο», «φαγητό», «αρνητικές και πεσιμιστικές σκέψεις», κλπ. Γράψε το έτσι απλά και γενικά.

Πάρε το χαρτάκι ανάμεσα στα χέρια σου και κάνε του Ρέικι. Αν έχεις το Δεύτερο Βαθμό, στείλε τα σύμβολα στο χαρτάκι. Κάνε Ρέικι στο χαρτάκι, όποτε το θυμάσαι και κράτα το αρκετά λεπτα. Κάνε Ρέικι στο χαρτάκι τρεις φορές την ημέρα για αρκετές μέρες. Θα εκπλαγείς πόσο η ζωτική ενέργεια θα σε αποδεσμεύσει: θα νιώσεις απίστευτή ελευθερία και ένα νέο ξεκίνημα!

 

Το Ρέικι θα λειτουργήσει με τη δική του ευφυϊα και θα σε βοηθήσει να δεις που βρίσκονται οι αιτίες της συμπεριφοράς σου και να τις καθαρίσεις με αγάπη και ευγνωμοσύνη. Θα σε βοηθήσει επίσης, να καλλιεργήσεις νέες υγιείς και δημιουργικές συνήθειες. Μπορεί να ανακαλύψεις κάποιο ταλέντο στη ζωγραφική και στη μουσική ή να βρεις ιδιαίτερη χαρά στο τρέξιμο και το χορό. Κράτα τα μάτια σου και το νου σου ανοικτά!



it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr