Οι θεραπευτικές ιδιότητες του Ρέικι

 

Το Ρέικι επιφέρει χαλάρωση και γαλήνη. Αποτοξινώνει το σώμα και ενισχύει όλες τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού. Γεμίζει το σώμα με ζωτικότητα και καθαρή ενέργεια. Καθαρίζει τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα και φέρνει χαρά και φωτεινότητα. Λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα: στο φυσικό, στο συναισθηματικό, στο νοητικό και στο πνευματικό. 

Το Ρέικι είναι πολύ αποτελεσματικό σε μικροπροβλήματα και εκεί που υπάρχει πόνος. Το Ρέικι ελαττώνει ή εξαφανίζει τον πόνο. Πονοκέφαλοι και ημικρανίες, πονόκοιλοι, προβλήματα και πόνοι στον αυχένα, στα γόνατα, στην πλάτη και τη μέση αντιδρούν πολύ καλά στο άγγιγμα του Ρέικι. Επίσης καταπολεμά το κρύωμα και όλα τα συμπτώματα του και πολλές άλλες μικροασθένειες.

Σε μεγαλύτερα θέματα όπως καρδιοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβήτη και καρκίνο, το Ρέικι είναι πολύ αποτελεσματικό, γρήγορο και δυνατό. Μειώνει τις παρενέργειες της κλασσικής ιατρικής (των φαρμάκων, της χημειοθεραπείας και τον ακτινοβολιών) και ενισχύει όλα τα θετικά αποτελέσματα. Είναι ακόμα πολύ βοηθητικό σε κάθε είδους ψυχοθεραπεία και ψυχανάλυση.  Ένας αυξανόμενος αριθμός γιατρών και ψυχολόγων μαθαίνουν Ρέικι και το συνδυάζουν με τις δικές τους μεθόδους για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αν και ο θεραπευτή του Ρέικι δεν μπορεί να εγγυηθεί κάποιο αποτέλεσμα και δεν υπόσχεται ποτέ θεραπεία, χιλιάδες άνθρωποι σε όλον τον κόσμο υποστηρίζουν πως το Ρέικι έχει θεραπεύσει κάθε γνωστή ασθένεια και έχει επιλύσει κάθε πρόβλημα, είτε μικρό είτε μεγάλο.

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr