Ποιο προβλέπεται να είναι το μέλλον του Ρέικι? Κατά πόσο θα αλλάξει ο κόσμος με το Ρέικι ?

Ο κόσμος ήδη αλλάζει! Κάθε μέρα! Τίποτα δεν μένει το ίδιο, τίποτα δεν είναι σταθερό. Όλα βρίσκονται μέσα σε μια κοσμική ροή. Το ίδιο το Ρέικι είναι ροή και ενισχύει τη ροή της ζωής, με αγάπη και ευδαιμονία. Όποιος αντιστέκεται στη ροή δυστυχεί! Όποιος πάει με τη ροή ευτυχεί. Εμπιστεύεται τη Ζωή και το Ανώτερο Σχέδιο, βρίσκεται σε συνεχή ένωση με το Εσωτερικό Εαυτό και εκφράζει τη Θεία Αγάπη σε κάθε πράξη, σε κάθε συναίσθημα και σε κάθε σκέψη.

Χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν θετική σκέψη και οραματισμό, προσευχή και κυρίως την τέχνη του Ρέικι για να στείλουν αγάπη, φως και ζωτική θεραπευτική ενέργεια στον πλανήτη γη. Κάνουν το ίδιο σε παγκόσμιες κρίσεις, σε πολέμους και σε φυσικές και τεχνητές καταστροφές.

Η σκέψη μετράει. Η σκέψη δημιουργεί την πραγματικότητα. Και η ενέργεια της ζωής ακολουθεί τη σκέψη! Χιλιάδες καταστροφές και προβλήματα έχουν αποφευχθεί και χιλιάδες άλλα έχουν μειωθεί με τη δύναμη της Θετικής Ενέργειας. Είναι ένα δύσκολο έργο αλλά επιτελείται με επιτυχία από χιλιάδες συνειδητοποιημένα πλάσματα.

Καθώς παρακολουθείς τις ειδήσεις βάλε απλά τα χέρια σου μπροστά σου, ώστε οι παλάμες να κοιτάζουν την οθόνη. Άφησε την ενέργεια να τρέξει, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα σύμβολα. Στείλε πολλή αγάπη και φως από την καρδιά σου σε όλα τα δυσάρεστα γεγονότα. Πραγματικά τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτές τις καταστάσεις το αντιλαμβάνονται και το εκτιμούν!

Πραγματικά κάνεις τη διαφορά! Στείλε θεραπευτική ενέργεια Ρέικι στη Γη, κατά της μόλυνσης και των πυρηνικών, για τη θεραπεία του χώματος, του νερού κα του αέρα. Φως και Αγάπη σε κάθε ζώο, Φως και Αγάπη σε κάθε φυτό, Φως και Αγάπη σε κάθε πλάσμα που κατοικεί σ’ αυτόν τον πλανήτη, Φως και αγάπη στη Γη!

Το Ρέικι αποτελεί την ενεργειακή τέχνη και την ενεργειακή επιστήμη του εικοστού-πρώτου αιώνα. Είναι το μεγάλο δώρο του ουρανού στη γη. Είναι ένας ανοδικός δρόμος για αυτογνωσία και μεταμόρφωση. Είναι νέος τρόπος για μαζική αφύπνιση και πνευματική εξύψωση. Για πρώτη φορά στον Μοντέρνο Πολιτισμό ο Άνθρωπος δημιουργεί συνειδητά και θεραπεύει τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του- με τα ίδια του τα χέρια!



it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr