Που βρίσκεται τώρα το Ρέικι ?

Σήμερα το Ρέικι είναι η πιο διαδεδομένη θεραπευτική τέχνη στον κόσμο. Οι συντονισμοί το κάνουν απίστευτα εύκολο και αποτελεσματικό και το ότι είναι τόσο απλό και ευχάριστο τραβάει πολλά άτομα να μάθουν αυτή την τέχνη για τον εαυτό τους και για την οικογένεια τους. Το ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάνω σου, το κάνει μοναδικό στον κόσμο σαν τεχνική θεραπείας προσωπικής εξέλιξης. Χιλιάδες σεμινάρια σε όλους του βαθμούς του Ρέικι διεξάγονται σε κάθε μεγάλη πόλη σ’ όλες τις χώρες του κόσμου.

Χιλιάδες άτομα από τα ιατρικά και θεραπευτικά επαγγέλματα μαθαίνουν Ρέικι και το προσθέτουν με προθυμία στην ειδικότητα τους.

Υπάρχουν κλινικές Ρέικι σε μεγάλες αμερικάνικες και ευρωπαϊκές πόλεις και σε πολλά νοσοκομεία υπάρχουν θεραπευτές Ρέικι, για να προσφέρουν χαλαρωτικές και αγχολιτικές συνεδρίες. Για πρώτη φορά η συμβατική και η εναλλακτική ιατρική έρχονται τόσο κοντά σε ένα ολιστικό και πολύ αποτελεσματικό σύστημα ίασης.

Τα Μοντέρνα Συστήματα του Ρέικι έχουν απελευθερώσει τη διδασκαλία από πολλούς κανόνες και οι Δάσκαλοι είναι πλέον ελεύθεροι να επιλέξουν τι θα διδάξουν και πόσο θα χρεώσουν για κάθε σεμινάριο. Οι νέες πληροφορίες που βγήκαν στο προσκήνιο από την Ιαπωνία και καινούργιες πληροφορίες για τον ίδιο τον Δρ. Μικάο Ουσούι συντέλεσαν σημαντικά σε αυτό. Η τιμή των 10.000 δολαρίων για τον Τρίτο Βαθμό δεν ευσταθεί πλέον σαν η μόνη σωστή, καθώς ο Ουσούι και ο Χαγιάσι δεν είχαν συγκεκριμένες τιμές για τα μαθήματα.

Η περίοδος που πρέπει να περιμένεις ανάμεσα στους βαθμούς έχει μειωθεί και βρίσκεται στην επιλογή και τα χέρια του κάθε δάσκαλου και του ίδιου του μαθητή. Η Τακάτα είχε δώσει τους τρείς βαθμούς σε κάποιους Μάστερ μέσα σε ένα χρόνο και ο Ουσούι τους είχε λάβει σε μια στιγμή! Τα κριτήρια βρίσκονται στα χέρια των μαθητών και των Δασκάλων και όχι σε κάποια λίγα άτομα ή σε κάποια κεντρική μονάδα.

Κανείς, δεν μπορεί να ελέγξει το Ρέικι, αν και πολλά άτομα το έχουν προσπαθήσει, με αποτυχία όμως. Το Ρέικι είναι γενετήσιο δικαίωμα όλων των ανθρώπων και ανήκει σε αυτούς που επιλέγουν να το κάνουν δώρο στον εαυτό τους. Το Ρέικι έχει Ανώτερη Σοφία και Δύναμη και προσαρμόζεται στην κάθε εποχή και σε κάθε πολιτισμό. Το Ρέικι υπερβαίνει τον ανθρώπινο παράγοντα και κανείς δεν μπορεί να το περιορίσει ή να το κατευθύνει.

 


Αντιθέτως, όταν αφηνόμαστε με εμπιστοσύνη στο Ρέικι, όταν του επιτρέπουμε να μας καθοδηγήσει και  να μας καθαρίσει το δρόμο, τότε ανακαλύπτουμε συγκλονιστικά θαύματα στη ζωή μας, χίλια θαύματα κάθε μέρα. Χάρη στην εξάπλωση του Ρέικι, τα χίλια θαύματα συναντούν τις ζωές όλο και περισσότερων ανθρώπων!



it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr