Πως μπορώ να αυξήσω τη δύναμή του στο Ρέικι :

Ρέικι, Ρέικι και Ρέικι!

 

Όσο περισσότερο κάνεις Ρέικι στον εαυτό σου και σε άλλα άτομα τόσο πιο πολύ καθαρίζεις σε βάθος, επιτρέποντας σε περισσότερη και υψηλότερη ζωτική ενέργεια να περάσει από το σώμα και τα χέρια σου. Επίσης, με τον διαλογισμό και με διάφορες ενεργειακές και πνευματικές τεχνικές μπορείς να ανοίξεις πιο  πολύ στην ενέργεια του Ρέικι.

Αν έχεις το Δεύτερο Βαθμό, βάλε το Σύμβολο της Δϋναμης στους τέσσερις τοίχους, στο πατωμα και στο ταβάνι για να ενδυναμώσει ο χώρος και σχεδίασε το πάνω από το κρεβάτι για μια ιδιαίτερα εντατική θεραπεία. Βάλε από ένα Σύμβολο Δύναμης σε κάθε τσάκρα σου για να το ανοίξεις και να το φορτίσεις. Σχεδίασε το και στην κορυφή του κεφαλιού σου καθώς και στις παλάμες σου. Εικόνες και ιερά αντικείμενα, φωτογραφίες των Δασκάλων του Ρέικι, κεράκια και αρωματικά στικ δημιουργούν πνευματική ατμόσφαιρά και ανεβάζουν την ενέργεια του δωματίου.

Παρατήρησε την ενέργεια του Ρέικι, όταν έχεις τα χέρια σου στις διάφορες θέσεις. Διαλογίσου πάνω στην ενέργεια. Νοιώσε να ανοίγεις σαν λουλούδι στην ενέργεια. Ενώσου με το Ρέικι. Ζήτα από την Ανώτερη Σοφία και Δύναμη να σε καθοδηγήσουν και να σε κάνουν ένα κρυστάλλινο κανάλι του Ρέικι. Ζήτα από την Ανώτερη Αγάπη να φωτίσει κάθε σου πράξη, κάθε συναίσθημα και κάθε σκέψη. Πρσευχήσου για το Ανώτερο Καλό.

 

Τέλος,

 

η ειλικρινής πρόθεση που πηγάζει από την καρδιά, εξυψώνουν τα ενεργειακά σου επίπεδα και σε κάνουν τον καλύτερο θεραπευτή που μπορείς να γίνεις!



it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr