Πως μπορώ να καθαρίσω το χώρο από την αρνητική ενέργεια?

 

Τις περισσότερες φορές τα έντονα συναισθήματα και οι αρνητικές σκέψεις μένουν στο χώρο και κατεβάζουν την ολική ενέργεια. Μαζεύονται συνήθως στις γωνίες, εκεί που είναι ακατάστατα ή βρώμικα και εκεί που υπάρχει συσσωρευμένη αρνητικότητα.

Ιδιαίτερα αν είσαι θεραπευτή θα πρέπει να προσέχεις τον χώρο σου και να τον καθαρίζεις ενεργειακά.

Κατά τις συνεδρίες, αρνητικές ενέργειες ξεμπλοκάρονται από το σώμα και απελευθερώνονται στον χώρο. Μπορείς να ανάψεις μερικά κεράκια,  να βάλεις δυνατή μουσική με προσευχές και ιερά μάντρας και μπορείς να ανάψεις και μερικά αρωματικά στίκ.  Τα αιθέρια έλαια και το λιβάνι επίσης καθαρίζουν αποτελεσματικά το χώρο από οποιαδήποτε βαριά ενέργεια.

Αν είσαι πρακτικός του Ρέικι και έχεις τον Δεύτερο βαθμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Choku Rei, το σύμβολο της Δύναμης για να καθαρίσεις το χώρο και να ενδυναμώσεις την ενέργεια του. Σχεδίασε το σε κάθε γωνία και κράτησε το νοερά εκεί. Σχεδίασε το και στους τοίχους ώστε να ανέβει η θετική ενέργεια και να σφραγιστεί μέσα στο δωμάτιο.

Ο χώρος μετά από έναν ενεργειακό καθαρισμό μέσω του Ρέικι είναι απόλυτα καθαρός, τέλεια προστατευμένος και ιερός. Η θεραπευτική ενέργεια είναι έτοιμη να γεμίσει το δωμάτιο και οποιοδήποτε άτομο μέσα σε αυτό.

 

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr