Πως να έρθετε σε επαφή με το κατοικίδιο σας

Το να έρθετε σε επαφή με το ζωάκι σας, είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι μπορεί να φαντάζεστε.

 

Σημαντικό όμως είναι να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας, ώστε να ακούτε τη διαίσθηση σας και την εσώτερη καθοδήγησή σας. Μπορεί να παίρνετε τα μηνύματα που σας στέλνει το κατοικίδιο σας με τη μορφή λέξεων, εικόνων, αισθήσεων ή οσμών. Μερικές φορές, το ζώο σας μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας όταν κοιμάστε με τη μορφή ονείρων.

Κάντε ό,τι μπορείτε για να παίρνετε τις πληροφορίες  από το ζώο σας με ανοικτό νου και να μην τις αμφισβητείτε, ούτε να λέτε στον εαυτό σας ότι είναι προϊόν της φαντασίας σας.

Μην μπερδεύεστε σε σκέψεις για το πόσο είναι αδύνατον να σας μιλά το κατοικίδιο σας απλώς, πιστέψτε ότι αυτό συμβαίνει.

Επίσης, θα πρέπει να αποφύγετε να κουκουλώσετε μηνύματα που δεν θέλετε να ακούσετε, επειδή σας κάνουν να νιώθετε άβολα και ένοχα.

Αυτά είναι σημαντικά μηνύματα και εάν του δώσετε σημασία, θα αρχίσετε να βελτιώνετε την ποιότητα ζωής του κατοικίδιου σας.

Τα πρώτα βήματα

Όταν αρχίσετε να επικοινωνείτε με το ζωάκι σας, είναι προτιμότερο να κάθεστε κοντά του, έτσι ώστε να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά του. Αυτό θα σας δώσει περισσότερα στοιχεία για μηνύματα που σας στέλνει.  Είναι καλό να γνωρίζεται τον τρόπο επικοινωνίας που ταιριάζει στο κατοικίδιο σας. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να ερμηνεύσετε τη γλώσσα του σώματος του ζώου σας με τον ίδιο τρόπο που κάνει και εκείνο όταν επικοινωνεί με άλλα μέλη του είδους του.

 

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr