Τι γίνεται με τα μωρά και τους ηλικιωμένους? Τι γίνεται με τις έγκυες γυναίκες?

Τα παιδιά και ιδιαίτερα τα μωρά είναι πολύ δεκτικά και απίστευτα ανοικτά στην ενέργεια του Ρέικι. Έχουν άμεση επαφή με το πνευματικό επίπεδο και μπορούν να ρουφήξουν μία πολύ μεγάλη ποσότητα ενέργειας σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δέκα με είκοσι λεπτά αρκούν για ένα παιδί.

Ένα μωρό που η μητέρα του έχει Ρέικι, παίρνει από αυτή όσο ενέργεια χρειάζεται από το απλό αγγιγμά της και την αγκαλιά της. Η μητέρα δεν χρειάζεται να σκεφτεί το Ρεικι. Το μωρό θα πάρει την ενέργεια μόνο του! Στα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά δεν χρησιμοποιούμε σύμβολα γιατί τα ενεργειακά τους σώματα είναι ευαίσθητα και μπορεί να σοκαριστούν.

 

Στους ηλικιωμένους είκοσι με τριάντα λεπτά αρκούν. Και αυτοί σαν μεγάλα παιδιά, είναι ανοικτοί στην ενέργεια και δεκτικοί στην πνευματική δύναμη. Θα πάρουν όση ενέργεια χρειάζονται χωρίς να χρειάζονται σύμβολα. Οι ηλικιωμένοι τρελαίνονται για το Ρέικι! Τους ξεκουράζει βαθιά, τους ηρεμεί και τους αναζωογονεί. Θα ζητήσουν και άλλο, και άλλο.. Και φυσικά αν το επιλέξουν μπορούν να εκπαιδευτούν στο Ρέικι, ώστε να κάνουν στον εαυτό τους όποτε το επιθυμούν.

Στις έγκυες γυναίκες κάνουμε Ρέικι όσο το χρειάζονται Το Ρέικι τους κάνει μόνο καλό και πολλές γυναίκες έχουν γεννήσει εύκολα και χωρίς πόνο όταν κάποιο άτομο που ξέρει Ρέικι τους κρατάει το χέρι στη γέννα. Προσπαθούμε όπως να αποφεύγουμε την επαφή με την κοιλιά τους γιατί η εγκυμοσύνη μπορεί να επισπευτεί! Επίσης αποφεύγουμε τα σύμβολα και δεν τους εκδπαιδεύουμε στο Ρέικι γιατί οι συντονισμοί μπορεί να είναι πολύ έντονοι για το σώμα τους. Αν θέλουν να πάρουν κάποιο βαθμό, απλά θα περιμένουν μέχρι να φέρουν στον κόσμο το μωρό τους



it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr