Τι είναι η μύηση του Ρέικι ?

Το Ρέικι δεν μοιάζει με τίποτε άλλο από όσα έχεις διδαχτεί! Η διδασκαλία περιλαμβάνει ενεργειακές μυήσεις, δηλαδή συντονισμούς με την ενέργεια του σύμπαντος. Το Ρέικι δεν διδάσκεται αλλά περνάει από δάσκαλο σε μαθητή μέσω των συντονισμών. Δεν μπορείς να μάθεις Ρέικι από ένα βιβλίο ή από το Ιντερνετ. Πρέπει να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο με δάσκαλο του Ρέικι, ο οποίος με τη σειρά του θα έχει μάθει Ρέικι από έναν άλλο δάσκαλο και αυτός, από έναν άλλον, κοκ, έως τον Δρ. Μικάο Ουσούι, τον πρώτο Δάσκαλο του συστήματος Ρέικι.

Κατά τον συντονισμό, ο δάσκαλος συντονίζει τον μαθητή με την ενέργεια του Ρέικι, ανοίγει τα κανάλια του ώστε η ενέργεια να κατέβει από το κεφάλι στην καρδιά και από εκεί να περάσει μέσα από τα χέρια του και να βγει από τις παλάμες. Για πολλά άτομα ο συντονισμός είναι συγκλονιστικός και ιερός, μια ιδιαίτερα συγκινητική διαδικασία. Μερικά άτομα έχουν πνευματικές εμπειρίες, πιθανόν για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Μετά το συντονισμό η ενέργεια τρέχει από τις παλάμες σου. Μπορεί να το νιώσεις σαν έντονη ζέστη, μυρμήγκιαμα ή απλώς ροή. Μπορείς τώρα να κάνεις Ρέικι! Η έμφυτη ικανότητα να δίνεις ενέργεια με τα χέρια σου έχει πλέον ξυπνήσει μέσα σου! Μετά το συντονισμό το Ρέικι μένει μαζί σου για όλη σου τη ζωή καθώς τα κανάλια δεν κλείνουν ποτέ. Ακόμα κι αν δεν εξασκήσεις ποτέ το Ρέικι το έχεις πάντα μέσα σου, στα χέρια σου και μπορείς να το εξασκήσεις, όποτε το επιλέξεις.

Με το συντονισμό όλα τα άτομα ανοίγουν στην ενέργεια του Ρέικι και είναι ικανά να κάνουν Ρέικι. Το Ρέικι είναι μια έμφυτη ικανότητα, είναι ένα γενετήσιο δικαίωμα όλων των ανθρώπων! Οι συντονισμοί απλά ξυπνούν αυτή την ικανότητα και φέρνουν στη συνείδηση μας αυτό το «λησμονημένο» δικαίωμα.



it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr