Τι είναι η περίοδος καθαρισμού?

Μετά από κάθε σεμινάριο του Ρέικι ακολουθεί μια περίοδος καθαρισμού.

Ο καθαρισμός συμβαίνει από μόνος του, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Τον προκαλεί ο συντονισμός, το άνοιγμα των ενεργειακών καναλιών. Συμβαίνει στο φυσικό και στο συναισθηματικό επίπεδο καθώς και στα ανώτερα επίπεδα.

 Το σώμα σου θα αποβάλει τοξίνες. Μπορεί να τρέχει η μύτη σου ή να περάσεις ένα μικρό κρύωμα. Συναισθήματα που χρειάζονται να καθαρίσουν καθαρίζουν. Μπορεί να έχεις νεύρα ή να σου βγει θυμός, κακία ή ακόμα και κάποια στεναχώρια. Μην ανησυχείς! Δεν υπάρχει τίποτα τρομερό ή άσχημο στον καθαρισμό. Θα καθαρίσεις από ό,τι αντέχεις! Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να απαλλαγείς από ό,τι δεν χρειάζεσαι πια. Κάνε αρκετό Ρέικι στον εαυτό σου και έχε εμπιστοσύνη στο Ανώτερο Καλό και στη ροή της ζωής.

Λέγεται πως η περίοδος του καθαρισμού μετά τον Πρώτο Βαθμό είναι 21 μέρες, μετά το Δεύτερο Βαθμό είναι τρεις μήνες και μετά τον Τρίτο αρκετοί μήνες ή και χρόνια.

Ο καθαρισμός είναι ξεχωριστός για κάθε άτομο και προσαρμόζεται ανάλογα τις ανάγκες του. Μπορεί να κρατήσει λιγότερο ή και περισσότερο, όσο θα χρειαστεί το άτομο για να καθαρίσει αυτά που δεν επιθυμεί. Δες το σαν μια μοναδική ευκαιρία!



it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr