Το Ρέικι είναι μονάχα μια μέθοδος για θεραπεία?

Το Ρέικι είναι μια ενεργειακή τέχνη που έχει θεραπευτικό ρόλο. Χαλαρώνει, ξεκουράζει, εξισορροπεί και αναζωογονεί το σώμα, το νου και το πνεύμα του ανθρώπου.

Το Ρέικι όμως αποτελεί μια ενεργειακή τέχνη που έχει και πνευματικό ρόλο.

Εξυψώνει τη συνείδηση και μας ενώνει με το σύμπαν και τη γη.

Μας συντονίζει με τον Ανώτερο Πνευματικό Φως και την Αγάπη και μας φέρνει σε επαφή με τον Εσωτερικό μας Εαυτό. Το Θεϊκό ξυπνά μέσα μας! Η ζωή αποκτά νόημα και κάθε εμπειρία είναι ένα μάθημα. Η φύση αποκτά ενότητα και εμείς εμπιστευόμαστε το Ανώτερο Σχέδιο και αφηνόμαστε στη ροή της Ζωής, όπως αφηνόμαστε στη ροή του Ρέικι. Όσο περισσότερο Ρέικι κάνεις στο σώμα σου και στους άλλους και όσο πιο πολύ Ρέικι και αγάπη στέλνεις στη γη, τόσο η καθημερινότητα φωτίζεται με παιδική χαρά, με απίστευτή  αφθονία και με βαθιά ικανοποίηση. Κυριολεκτικά, ο πόνος εξαφανίζεται!

Δεν χρειάζεται να είσαι άρρωστος ή να έχεις κάποιο πρόβλημα για να κάνεις Ρέικι. Η αίσθηση του είναι αληθινή απόλαυση και φέρνει αυξημένη θετικότητα  παντού και πάντα. Το Ρέικι είναι απόλυτα θετικό. Ο δρόμος του Ρέικι είναι ανοδικός και δεν τελειώνει ποτέ. Όπως μερικά άτομα ήδη θα γνωρίζουν, υπάρχει πάτος και μερικές φορές τον φτάνουμε έτσι ώστε να αναδυθούμε ξανά. Προς το Πάνω όμως δεν υπάρχει τέρμα!

Ευτυχώς, η άνοδος δεν σταματά ποτέ και η ευτυχία δεν έχει όρια!



it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr