3 Μ.Ν. ANTI GREED METHOD

€ 25 από € 90 για μια συνεδρία 3 M.N. ANTI-GREED ή 90 από € 540  για 6 συνεδρίες 3 M.N. Anti-Greed, μια ολιστική μέθοδος κατά της Βουλιμικής Τάσης από τη Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center

H 3 M.N. Anti-Greed είναι μια συνδυαστική μέθοδος Ρέικι, Κλινικής Ύπνωσης & τεχνικών Αναπνευστικών Ασκήσεων.

Δώρο Ειδικό Πρόγραμμα Διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

 

Πρόκειται για μια μέθοδο που βασίζεται στην ολιστική προσέγγιση της ανθρώπινης ύπαρξης και στοχεύει όχι μόνο στην μείωση της βουλιμικής τάσης και την απώλεια βάρους αλλά και στο να μας βοηθήσει να εντάξουμε νέους τρόπους ως στάση ζωής στην καθημερινότητα μας ώστε να έχουμε ένα μόνιμο αποτέλεσμα υγείας & ευεξίας.


Τι επιτυγχάνω με το 3 Μ.Ν. Anti-Greed

 

Συνδυάζει τεχνικές που καλύπτουν το σώμα,  τόσο σε σωματικό όσο και ψυχικό επίπεδο με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες. Μας προσφέρει την επίγνωση του να τιμήσουμε και να σεβαστούμε αυτό που είμαστε καθημερινά.

–       Μέσω του Ρέικι καταπολεμάμε τη Βουλιμική Τάση καθώς επίσης και εξισορροπούμε τη λειτουργία των ζωτικών οργάνων.

–       Μέσω της κλινικής ύπνωσης βοηθά το υποσυνείδητο να αποκτήσει τον αυτοσεβασμό που του αξίζει καθώς επίσης και να αποκτήσει νέες υγιείς συνήθειες.

–       Μέσω τον τεχνικών αναπνευστικών ασκήσεων αποκτά τρόπους διαχείρισης αντιμετώπισης των εντάσεων της καθημερινότητας τους και αποβολής αυτών. 

 


Λίγα λόγια για το πώς λειτουργεί το Ρέικι αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους :

 

Ας ξεκινήσουμε από το λόγο που γινόμαστε υπέρβαροι :

Η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, η ανισορροπία στις ορμόνες, η υπερκατανάλωση τροφής, τα τσιμπολογήματα εκτός των κύριων γευμάτων μας, η κακή ψυχολογία, το άγχος, είναι μερικοί από τους κοινούς λόγους για τους οποίους παίρνουμε κιλά.

Πρωτίστως δεν τρώμε καλά, και όταν λέμε καλά, εννοούμε ισορροπημένα, καθώς λείπουν βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες από τις τροφές που επιλέγουμε μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Έπειτα η κακή ψυχολογία και το στρες μα σπρώχνουν στην υπερκατανάλωση φαγητού, καθώς και ορμονικές διαταραχές.

Πως συμβάλει η θεραπεία Ρέικι στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας ?

Η ολιστική θεραπεία για αδυνάτισμα μέσω του Ρέικι αποτελεί μια εντελώς διαφορετική και πολύπλευρη προσέγγιση, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία διαταραγμένη ροή της ενέργειας των οργάνων που βοηθούν στο μεταβολισμό του λίπους καθώς επίσης και

Η παχυσαρκία όμως μπορεί να προκληθεί όχι μόνο από κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά και από συναισθηματικές διαταραχές. Στις μέρες μας όλο και περισσότερα άτομα υποφέρουν από παχυσαρκία. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν κάποια συγκεκριμένη διατροφή προκειμένου να χάσουν βάρος. Πράγμα πολύ λογικό αφού η απώλεια βάρους απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση και έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε συνδυασμό με γυμναστική και ψυχοπνευματική χαλάρωση.

Στο αδυνάτισμα με Ρέικι διεγείρονται ορισμένα σημεία του σώματος, βασικά νεύρα και ενεργειακά κέντρα που λειτουργούν θεραπευτικά. Ο Θεραπευτή Ρέικι εστιάζει στον  στον θυρεοειδή, στο στομάχι, στο στόμα, στην σπλήνα και στο ενδοκρινικό σύστημα γενικότερα με σκοπό να αποκαταστήσει τις ορμόνες στα φυσιολογικά τους επίπεδα επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη για φαγητό και την πέψη.


Απώλεια βάρους και αδυνάτισμα με Ρέικι

Το αδυνάτισμα με Ρέικι λειτουργεί έτσι ώστε ρυθμίζει τα επίπεδα παραγωγής ορμονών καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό, την όρεξη για φαγητό και την πέψη. Το Ρέικι βοηθά στην ομαλή ροή του Κι (πρόκειται για την πρωταρχική πηγή ζωής στην Ιαπωνική φιλοσοφία) και έτσι αποκαθίσταται στο σώμα η ισορροπία ανάμεσα στο Γιν και στο Γιανγκ.

Πώς λειτουργεί το αδυνάτισμα με Ρέικι

Το αδυνάτισμα με Ρέικι είναι εύκολο, ασφαλές, ανώδυνο και αποτελεσματικό. Δεν υπάρχουν παρενέργειες αλλά ούτε τα αποτελέσματα έρχονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Απαιτείται υπομονή. Το αδυνάτισμα με Ρέικι επιτυγχάνεται σταδιακά και στόχος είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Ας δούμε γιατί το αδυνάτισμα με Ρέικι είναι τόσο σημαντικό.


Διαχείριση του στρες

Πολλοί άνθρωποι όταν αγχώνονται, στεναχωριούνται ή απογοητεύονται τρώνε παραπάνω από το κανονικό. Στην περίπτωση αυτή ο θεραπευτής Ρέικι  διεγείρει τα σημεία εκείνα που βοηθούν να απελευθερωθούν ενδορφίνες στο σώμα και να μειώσουν τα επίπεδα του στρες. Έτσι μειώνεται το στρες και το άτομο παύει να τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού.


Ορμόνες της πείνας:

Η ορμόνη γκρελίνη οδηγεί στο αίσθημα της πείνας, και η λεπτίνη στο αίσθημα του κορεσμού και της ικανοποίησης. Στο αδυνάτισμα με Ρέικι ισορροπεί η συγκεκριμένη ορμόνη και κατευνάζεται το αίσθημα της πείνας, ενώ το άτομο κατακλύζεται από ικανοποίηση.

Υπόφυση:

Οι εκκρίσεις της υπόφυσης επιδρούν στον μεταβολισμό και διεγείρουν τον θυρεοειδή. Το Ρέικι ενεργοποιεί ξανά τον υποθάλαμο και διεγείρει τη υπόφυση που εκκρίνει μια συγκεκριμένη ορμόνη και επηρεάζει ευεργετικά τον μεταβολισμό. Με αυτόν τον τρόπο το σώμα αποθηκεύει σωστά λίπος το οποίο όμως θα μετά θα κάψει αντί απλά να το συσσωρεύσει.


Η σημασία της Διατροφής στην υγεία μας:

Holiday Weight Management

 

Ο Ιπποκράτης πριν από περισσότερο από 2000 χρόνια είπε: «Άφησε το φαγητό να είναι το φάρμακο σου και το φάρμακο να είναι το φαγητό σου.» Η σημασία της διατροφής είναι πλέον αποδεδειγμένη γι’ αυτό και θεωρείται το προληπτικό μέσο για διάφορα προβλήματα υγείας όπως παχυσαρκία, καρδιοπάθειες, διαβήτη, ορισμένα είδη καρκίνου.

Η διατροφή είναι σημαντική σε κάθε στάδιο της ζωής μας σαν «καύσιμο» για την καλή φυσική κατάσταση.

Η διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση βοηθά σε μια παραγωγική ζωή, μειώνει τους κινδύνους για ορισμένα προβλήματα υγείας καθώς επίσης και βοηθά το μεταβολισμό στη σωστή λειτουργία του.


Τι είναι το Ρέικι

Ρεικι :

Το Ρέικι είναι ένα ολιστικό θεραπευτικό σύστημα που κατάγεται από την Ιαπωνία και έχει ευεργετικά αποτελέσματα όπως σωματική ευεξία, νοητική ηρεμία, χαλάρωση, εξάλειψη του άγχους και της ανησυχίας, ανάπτυξης θετικών συναισθημάτων και θετικών σκέψεων, τα οποία όλα συντελούν στην υγεία του σώματος, του νου και του πνεύματος.

Είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να διοχετεύσει την πνευματική ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν. Η μέθοδος Ρέικι είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική.  Λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο, επιταχύνοντας την αναζωογόνηση και την ανανέωση.

 

Πως λειτουργεί το Ρέικι

Το Ρέικι εισέρχεται από την κορυφή του κεφαλιού του διοχετευτή Ρέικι, περνάει από το σώμα και βγαίνοντας μέσα από τα χέρια του με το άγγιγμα ρέει μέσα στο σώμα και την αυρά του δέκτη, αποκαθιστώντας τα μπλοκαρίσματα της ενέργειας όπου αυτά υπάρχουν.

Αυτό που συνήθως αισθάνεται κάποιος είναι το αποτέλεσμα στα χέρια του, όπου νιώθει ένα ελαφρό μυρμήγκιασμα, ένα αίσθημα ζέστης ή κρύου.

Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται οπτικά αυτή τη λειτουργία, μπορεί να δει μία δέσμη φωτός να εισέρχεται από την κορυφή του κεφαλιού και να διοχετεύεται στο σώμα και την αύρα του ατόμου, το οποίο μπορεί να κατευθύνει την ενέργεια να βγεί από τα χέρια, αλλά και από τα πόδια, τα μάτια, το στόμα.

Επειδή ακριβώς ο διοχετευτής Ρέικι είναι ένας αγωγός της πνευματικής συμπαντικής ενέργειας, δεν δίνει την ατομική ζωτική του ενέργεια και έτσι δεν έχει συμπτώματα εξάντλησης ή πιθανότητας να μαγνητίσει κάτι από το δέκτη.

Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση ενίσχυσης του εγώ του διοχετευτή Ρέικι ή της πεποίθησης ότι είναι ο θεραπευτής, αφού λειτουργεί απλά ως κανάλι ενέργειας. Ακριβώς γι’αυτό, ο διοχετευτής Ρέικι δίνοντας μία αγωγή Ρέικι, αισθάνεται να αυξάνεται και η δική του ενέργεια, δημιουργώντας του αισθήματα αγάπης και ευχαρίστησης.

Η ενέργεια που διοχετεύεται στον δέκτη Ρέικι, είναι πάντα ωφέλιμη και λειτουργεί με εποικοδομητικό τρόπο. Το Ρέικι έχει τη δική του «ευφυϊα», θα βρει τα προβληματικά σημεία και θα ρεύσει προς αυτά, θα προσαρμοστεί στις ανάγκες του δέκτη και θα επιφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον δέκτη. Το Ρέικι είναι πάντα βοηθητικό, θα προσαρμοστεί και θα δημιουργήσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Μία αγωγή Ρέικι αφήνει αισθήματα σωματικής χαλάρωσης, ηρεμίας και γαλήνης, θετικά συναισθήματα για τον εαυτό μας, τους άλλους και τον κόσμο.

Το Ρέικι δεν αντικαθιστά την κλασσική θεραπεία.

Το Ρέικι είναι μία ήπια ενεργειακή μέθοδος που δεν αντικαθιστά την συνετή και κατάλληλη χρήση της κλασικής ιατρικής περίθαλψης και ψυχολογικής βοήθειας. Το Ρέικι λειτουργεί συμπληρωματικά και αρμονικά παράλληλα με κάθε ιατρική θεραπεία, φαρμακευτική αγωγή, ψυχολογική θεραπεία ή άλλη εναλλακτική θεραπεία, φαρμακευτική αγωγή, ψυχολογική θεραπεία ή άλλη εναλλακτική θεραπεία και βοηθά στην ανάρρωση, αποκατάσταση και βελτίωση.

Όσοι ασκούν το Ρέικι δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες. Το Ρέικι είναι μία απλή φυσική ενεργειακή μέθοδος που δημιουργεί τις θετικές προϋποθέσεις για ένα υγιές σώμα και νού.

Το Ρέικι δεν είναι θρήσκεια

Στο Ρέικι δεν υπάρχει κάποιο δόγμα ή κάποια λατρευτική διαδικασία. Δεν υπάρχει  κάτι στο οποίο πρέπει να πιστέψει κανείς για να χρησιμοποιήσει το Ρέικι. Το Ρέικι λειτουργεί ανεξάρτητα από πίστη. Έτσι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξασκούν το Ρέικι όποια κι αν είναι η θρησκεία τους, η φυλή, η μόρφωση ή κοινωνική τους θέση. Το Ρέικι είναι μία πνευματική μέθοδος που ενώνει τους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

 

Πως εφαρμόζεται η μέθοδος Ρέικι

Μια αγωγή Ρέικι δίνεται σε ένα άτομο που φορώντας όλα του τα ρούχα, είναι ξαπλωμένο σε ένα στρώμα ή σε ένα τραπέζι μασάζ, ή είναι καθιστό. Το άτομο που διοχετεύει το Ρέικι και έχει εκπαιδευτεί τουλάχιστον στον πρώτο βαθμό Ρέικι, ακουμπά απαλά τα χέρια του σε διάφορα σήμεία του σώματος του αποδέκτη όπως στο κεφάλι, την κοιλιά, την πλάτη και σε όποιο άλλο σημείο υπάρχει δυσφορία ή πόνος. Ένα άτομο που έχει εκπαιδευτεί στο Ρέικι μπορεί να δίνει αγωγή Ρέικι στον εαυτό του και στους άλλους.

Τα οφέλη του Ρέικι :

Το Ρέικι προσφέρει:

Φυσική αποτοξίνωση, ευεξία & ζωτικότητα.

Ανακούφιση του πόνου, ενίσχυση φυσικών λειτουργιών του σώματος.

Ισορροπία & νοητική διαύγεια, ξεκούραση, αναζωογόνηση & βαθιά χαλάρωση.

Μείωση – Εξαφάνιση αρνητικών παρενεργειών των φαρμάκων

Ενίσχυση για την απαλλαγή από το στρες και το άγχος.

Καθαρισμό από το θυμό, τις ενοχές & τις φοβίες

Ενίσχυση & αύξηση της αυτοπεποίθησης.

Επιπλέον το Ρέικι:

 • Βοηθάει το άτομο να ανακαλύψει τη δύναμη που έχει μέσα του για αυτοθεραπεία.
 • Λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα: στο φυσικό, στο συναισθηματικό, στο νοητικό και στο πνευματικό.
 • Προάγει σωματική δύναμη και ευεξία καθώς και συναισθηματική και νοητική καθαρότητα και διαύγεια.
 • Μειώνει ή εξαφανίζει τον πόνο.
 • Καθαρίζει το σώμα από αρνητικές ενέργειες και απομακρύνει ενεργειακά μπλοκαρίσματα.
 • Επιφέρει αποτοξίνωση στο σώμα.
 • Ενισχύει όλες τις φυσικές λειτουργίες του σώματος.
 • Ανοίγει και καθαρίζει τα ενεργειακά κανάλια και τα ενεργειακά κέντρα και τα φορτίζει με καθαρή ζωτική ενέργεια.
 • Μας βοηθάει να ζούμε πιο συνειδητά στην καθημερινότητα και να βιώνουμε τη θετικότητα, τη χαρά και την αγάπη κάθε μέρα.
 • Βοηθάει να απελευθερώσουμε τα συναισθήματά μας και να αποκτήσουμε ισορροπία.
 • Καλλιεργεί τη θετική μας στάση απέναντι στη ζωή και την αυτοπεποίθηση μας.
 • Ανοίγει τη διαίσθηση & εξυψώνει τη συνείδηση.
 • Βοηθάει να ξανανιώσουμε και να βιώσουμε τη χαρά, την απλότητα και την αγνότητα της παιδικότητας.
 • Βοηθάει να ανακαλύψουμε και να αναδείξουμε την ομορφιά μέσα μας και γύρω μας.
 • Καλλιεργεί την ευγνωμοσύνη για κάθε τι που μας περιβάλλει και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, στους ανθρώπους, στη ζωή και στο σύμπαν.
 • Μας εξυψώνει πνευματικά.

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr