Η φιλοσοφία μας

Με όραμα ΝΑΙ στη ΖΩΗ και με γνώμονα ΄το ότι θεραπεία είναι η καθημερινή προσπάθεια του να έρθουμε πιο κοντά στον ίδιο μας τον εαυτό, να τιμήσουμε και να σεβαστούμε αυτό που είμαστε καθημερινά με αξιοπιστία, αυθεντικότητα, εμπειρία & δύναμη η Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center προσφέρει για 10 συνεχόμενα έτη υπηρεσίες που καλύπτουν την άμεση ανάγκη του για υγεία, ευεξία, αναζωογόνηση & ισορροπία.

Μην ψάχνεις γύρω σου…

Οι απαντήσεις είναι μέσα σου…

Κέντρο ολιστικής υγείας  ολιστικής προσέγγισης πνευματικής, ψυχικής & σωματικής αφύπνισης, γιατί η πραγματική ομορφιά των πραγμάτων βρίσκεται στην απλότητα τους…

Υπάρχουν πολλά μονοπάτια για να φτάσεις στην κορυφή.. Αυτό που θα ακολουθήσεις είναι αυτό που θα φωτίσει την καρδιά σου.

Η Μ.Ν. είναι ένα πεδίο δράσης όπου ο καθένας μπορεί μέσω των δραστηριοτήτων που προτείνουμε να βρεί το μέσο ώστε να ισορροπήσει σώμα, ψυχή και πνεύμα.

Σπίτι της M.N. είναι ο Πειραιάς.

Ο Πειραιάς σαν λιμάνι, από την αρχαιότητα υπήρξε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών & θρησκειών, ένας κόμβος ταξιδιωτών και αναζητητών. Το ίδιο και ο φυσικός χώρος όπου γεννήθηκε και εδρεύει η Μ.Ν.

Όταν λέμε θεραπεία εννοούμε τη συνεχή καθημερινή προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι και πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι, να έρθουμε όλο και πιο κοντά στο σώμα και τον εαυτό μας, να αγαπήσουμε και να τιμήσουμε αυτό που είμαστε..

Η M.N. σας δίνει την δυνατότητα να χαρίσετε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης, ηρεμίας & χαλάρωσης επιλέγοντας το είδος του massage που σας ταιριάζει καθώς επίσης μέσα από βιωματικές συνεδρίες, σεμινάρια & διαλογισμούς να βρείτε το μονοπάτι που θα σας φέρει πιο κοντά στον ίδιο σας τον εαυτό και την πλήρη αρμονία όλων τον επιπέδων της ύπαρξης σας.

Εμείς δίνουμε την αφορμή η αιτία βρίσκεται  μέσα στις αναζητήσεις του καθενός σας.

Είσαι έτοιμος ?

 

 

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr