Reiki Master Teacher

Βιογραφικό Σημείωμα

ΚΥΡΙΑΚΗ Κ. ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
REIKI MASTER TEACHER

Γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1978. Στα 18 της χρόνια ξεκίνησε να δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία σε συνδυασμό με τις σπουδές της στο BCA University of Piraeus, Shipping Management & Marine in Law. Κατά την διάρκεια των εφηβικών της χρόνων και μέχρι τώρα οι πνευματικές της ανησυχίες  την οδήγησαν να αναζητήσει απαντήσεις σε θέματα της ανθρώπινης ψυχής & φύσης. Έτσι από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε βιωματική επαφή με τον διαλογισμό, την yoga και το Reiki. 

Παράλληλα με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στο χώρο της ναυτιλίας παρακολούθησε  διάφορα σεμινάρια και ολοκλήρωσε κύκλο σπουδών στο παραδοσιακό σύστημα Usui Reiki Ryoho,  Kundalini & Hatha yoga, Philosophy of Tantra,  Reflexology Seminars New York, Inc. (RSNY), Course – Basic workshop & certification course, Premier Training & Development Ltd. Fitness Instruction & Personal Training  Optimum & Sports Nutrition, Body Massage & Sports Massage, First Aid, Fitness Assessment & Health,  Appraisal, Lifestyle Management, Sports Therapy & Rehabilitation, Marketing & Business Development, (2001), Master of Arts in Drama and Movement Therape (Sesame)-University of London (2003), Certificate in traditional Thai massage (Ταϊλάνδη 2005) & Lifeguard (Pa.Sch.Na 2010), Σεμινάριο Δελφινοθεραπείας (Μάλτα 2013).

 

Ακολουθώντας πάντα το εσωτερικό παιδί μέσα της και βαδίζοντας  με τα σημάδια του σύμπαντος ένιωσε τη θεραπευτική δύναμη του Ρέικι όταν η μητέρα της η οποία πάσχει από τη νόσο του Alzheimer χειροτέρεψε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί  μετά από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια  βαριάς μορφής. Εκεί που πλέον δεν υπήρχε καμία ελπίδα επιστροφής όλα άρχισαν να βελτιώνονται με το απαλό άγγιγμα και τις ευεργετικές ιδιότητες του Ρέικι. 

Εκείνη την περίοδο συνειδητοποίησε ότι όλες οι πνευματικές της αναζητήσεις στο πέρασμα των χρόνων που  μέχρι τότε την είχαν οδηγήσει  στην προσωπική της  αυτοβελτίωση  και πνευματική  της αφύπνιση της έδειξαν τον δρόμο μέσα από τον οποίο να σταθεί δίπλα στη μητέρα της σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής της.  Θέλοντας να μεταδώσει αυτή την ενέργεια σε όλο τον κόσμο που το έχει ανάγκη αποφάσισε να αφιερωθεί στην υπηρεσία των ευεργετικών ιδιοτήτων του Ρέικι, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συντονισμών και παίρνοντας τον ανώτερο βαθμό του Master και του Δασκάλου, ώστε να μπορεί να εκπληρώσει στον καλύτερο δυνατό τον ρόλο της και σαν θεραπεύτρια και σαν διδάσκαλος μυήσεων στο Ρέικι.

Η εμπιστοσύνη της στις θεραπευτικές ιδιότητες του Ρέικι ενδυναμώθηκε και αυτό την οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου κέντρου υγείας Ρέικι στον Πειραιά.

Η Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center διανύει το δωδέκατο έτος λειτουργίας. Είναι ένα κέντρο ολιστικής υγείας και ευεξίας ο οποίος πέρα από τις εναλλακτικές θεραπείες  που αποτελούν το μέσω για τον καθένα να βρει την εσωτερική του αρμονία και ισορροπία δραστηριοποιείται στο χώρο του εθελοντισμού.

Έχει δημιουργήσει μια ομάδα 15 πρακτικών Ρέικι-μαθητές της ακαδημίας όπου καθημερινά παρακολουθούν τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ με Ρέικι. Καθώς επίσης το 2010 η Κυριακή Λεοντοπούλου είχε αναλάβει της παιδικές κατασκηνώσεις ΑΜΕΑ Πεντέλης με Ρέικι & Θεατρικό Παιχνίδι.

Η M.N. λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική κλινική Ρέικι σε άτομα με ειδικές ανάγκες & εκφυλιστικές νόσους. Στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε πρακτικός Ρέικι ή Ρέικι Μάστερ με σκοπό πάντα το ανώτερο καλό & την βελτίωση ποιότητας της ζωής των ανθρώπων. Καθώς επίσης πραγματοποιούνται δωρεάν επισκέψεις συνεδριών Ρέικι σε νοσοκομεία κατόπιν Ραντεβού.

Στη M.N. λειτουργεί επίσης το τμήμα Animal Reiki το οποίο παρακολουθεί εθελοντικά τραυματισμένα και άρρωστα αδέσποτα ζώα.

Είναι χορηγός στο ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ μέσω του Τάντεμ, στο Ορφανοτροφείο Μέλισσα, στο Make A Wish, στο KAZ (καταφύγιο αδέσποτων ζώων) & ΖΩΣΥΠΕ.

Hobby/Αθλητικές Δραστηριότητες : Horse Riding, Stand Up Paddling, Diving,  Kayaking, Kite Surfing, Tennis, Archery etc. / Radio Producer.

 

Νέα καινοτόμα συστήματα που δημιούργησε:

Scuba Diving Yoga, Archery Yoga & Ζεύξις®.

 

 

https://www.instagram.com/mystic_neverland

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr