Insomnia Massage & Reiki

Insomnia Massage & ReikI 

o απόλυτος φυσικός τρόπος για την αντιμετώπιση της αϋπνίας.

Πολλές φορές οι δυσκολίες και διαταραχές στον ύπνο είναι λόγω του άγχους, του στρες, νευρικότητας και γενικής ανησυχίας.  Η αϋπνία μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό με την πάροδο του χρόνου, με βασικότερη την έλλειψη ενέργειας και πτώση του ανοσοποιητικού.

 

Insomnia Massage 

 

Πρόκειται για ολιστικό μασάζ με αιθέρια έλαια το οποίο δουλεύει κατευθείαν στο νευρικό,  στο ανοσοποιητικό και το ενδοκρινικό σύστημα βοηθώντας το να προάγει την υγιή παραγωγή διαφόρων ορμονών που βοηθούν στο να έχετε καλύτερο ύπνο.

Το στρες ξεκινά από το νου και τα συναισθήματα, αλλά πολύ γρήγορα περνά στο σώμα, κάνοντας τους μυς να τεντώσουν, την αναπνοή να γίνει πιο ρηχή, δημιουργώντας πονοκεφάλους & αϋπνία.

Όταν έχει πλέον ενσωματωθεί στον οργανισμό, το στρες πρέπει να απελευθερωθεί τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά και διανοητικά.  Το μασάζ είναι ο καλύτερος τρόπος απελευθέρωσης της σωματικής έντασης. Με τα κατάλληλα αιθέρια έλαια απελευθερώνετε το σωματικό στρες, ηρεμεί ο νους και τα συναισθήματα.

Έρευνες έδειξαν ότι μειωμένα επίπεδα σεροτονίνης οδηγούν σε διαταραχές όπως η άπνοια και η αϋπνία.

Μέσω του insomnia massage ενεργοποιείτε άμεσα η παραγωγή σεροτονίνης στο σώμα.

Σε σωματικό επίπεδο, οι διάφορες πιέσεις ανακουφίζουν τον πόνο, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών και χαλαρώνουν του κουρασμένους και τεντωμένους μυς.

Σε συναισθηματικό επίπεδο, ο νους και τα συναισθήματα ηρεμούν και προσφέρουν βαθιά χαλάρωση. Το αίσθημα ευζωίας που ακολουθεί καθώς και το αίσθημα της σύνδεσης με το όλο αντιπροσωπεύουν τα πνευματικά και ενεργειακά πλεονεκτήματα του μασάζ.


Οφέλη του Insomnia Massage


  • Μείωση / εξάλειψή πόνων
  • Μείωση επιπέδων άγχους
  • Ανακούφιση μυϊκων σπασμών και έντασης
  • Αίσθηση ηρεμίας, χαλάρωσης και καλής διάθεσης

 


Ρέικι : 

 

Το Ρέικι είναι ένα ολιστικό θεραπευτικό σύστημα που κατάγεται από την Ιαπωνία και έχει ευεργετικά αποτελέσματα όπως σωματική ευεξία, νοητική ηρεμία, χαλάρωση, εξάλειψη του άγχους και της ανησυχίας, ανάπτυξης θετικών συναισθημάτων και θετικών σκέψεων, τα οποία όλα συντελούν στην υγεία του σώματος, του νου και του πνεύματος.

Είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να διοχετεύσει την πνευματική ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν. Η μέθοδος Ρέικι είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική.

Το Ρέικι προσφέρει:  

Φυσική αποτοξίνωση, ευεξία & ζωτικότητα.

Ανακούφιση του πόνου, ενίσχυση φυσικών λειτουργιών του σώματος.

Ισορροπία & νοητική διαύγεια, ξεκούραση, αναζωογόνηση & βαθιά χαλάρωση.

Μείωση – Εξαφάνιση αρνητικών παρενεργειών των φαρμάκων

Ενίσχυση για την απολλαγή από το στρές και το άγχος.

Καθαρισμό από το θυμό, τις ενοχές & τις φοβίες

Ενίσχυση & αύξηση της αυτοπεποίθησης.

 

 

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr