Chakra Balancing

Euro 35 από Ευρω 90 για ένα Καθαρισμό & Ενδυνάμωση Αυρικού Πεδίου μαζί με εξισορρόπηση των εφτά ενεργειακών κέντρων.

Καθαρισμός & Ενδυνάμωση Αυρικού Πεδίου / Chakra Balancing

Κάθε ζωντανό πλάσμα περιβάλλεται από το δικό του ενεργειακό πεδίο, το οποίο αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και όλα τα συναισθανόμενα όντα. Η σύγχρονη επιστήμη έχει αποδείξει πως τα πάντα είναι ενέργεια και το κάθε τι έχει τη δική του ενεργειακή σφραγίδα.

Ζούμε μέσα σε ένα ωκεανό ενέργειας, ένα ολογραφικό κόσμο στον οποίο υπάρχουμε όλοι και όλα συνδέονται μεταξύ τους. Η επιστημονική απόδειξη βοηθά αρκετούς στην κατανόηση πως ο καθένας μας επηρεάζει το περιβάλλον του και οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του.

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βεβαρυμένα ενεργειακά πεδία όπως για παράδειγμα αυτό του εργασιακού χώρου, της περιοχής που κατοικούμε, ίσως της οικίας όπου μένουμε ή ακόμη και με άλλους ανθρώπους που σκέφτονται ή δρουν με ένα αρνητικό τρόπο.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μπορούν να βαρύνουν το ενεργειακό μας πεδίο και μειώνουν τις αντιστάσεις μας δίνοντας χώρο στους χαμηλούς κραδασμούς.

Η προστασία από τις αρνητικές ενέργειες και η ενδυνάμωση των ατόμων είναι ένα βασικό θέμα όχι μόνο στο πνευματικό μονοπάτι αλλά και ως ένας τρόπος πρόληψης για την προστασία των προσωπικών μας ενεργειών.

Αυτή την περίοδο εισρέουν στον πλανήτη μας πολύ υψηλές δονήσεις με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι χαμηλοί κραδασμοί πολύ γρήγορα.

Επιπλέον καθώς περνάμε μέσα από την 4η διάσταση τώρα (για τη μετάβασή μας στην 5η) οι σκέψεις και τα συναισθήματα τείνουν να υλοποιούνται πιο άμεσα. Έτσι βιώνουμε τις επιδράσεις τους πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι στα προηγούμενα χρόνια.

Το υλικό σώμα, ο φυσικός οργανισμός μας, βρίσκεται στη ζωή χάρη στην ενέργεια. Ένα πέπλο ενέργειας τον περιβάλει και το διαπερνά σε κάθε κύτταρο.

Εκτός από το ορατό σώμα έχουμε ένα αιθερικό σώμα ή αιθερικό διπλό, όπως ονομάζεται, αφού το αιθερικό σώμα είναι ένα δίδυμο αντίτυπο του φυσικού.

Είναι ένα αντίτυπο από ενέργεια, ένα ενεργειακό σώμα από χρώματα και φως που περιλαμβάνει πληροφορίες για την υγεία μας και για την ψυχονοητική μας κατάσταση.

Το εξωτερικό περίβλημα αυτού του σώματος ονομάζεται αύρα και η αύρα είναι η ασπίδα μας, το κουκούλι που μας προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις.

Τα τσάκρα είναι ενεργειακά κέντρα, σταθμοί ενέργειας που παίρνουν και μεταβολίζουν την ενέργεια και τη διοχετεύουν στους αδένες του σώματος και στο νευρικό σύστημα.

«Τσάκρα» είναι σανσκριτική λέξη και σημαίνει «τροχός» καθώς τα τσάκρα μοιάζουν με τροχούς που περιστρέφονται σε διαφορετικές ταχύτητες εκπέμποντας διαφορετικά χρώματα.

Είναι τα κύρια όργανα του αιθερικού σώματος και έχουν πολλές λειτουργίες σε όλα τα επίπεδα.

Τα τσάκρα ανοίγουν και κλείνουν σαν λουλούδια, σαν λωτοί. Αν τα τσάκρα είναι ανοιχτά είμαστε και εμείς ανοικτοί, γεμάτοι ενέργεια και αγάπη σε κάθε τομέα της ζωής. Αν κάποιο τσάκρα είναι κλειστό τότε πάσχουμε εκεί και οι αντίστοιχες λειτουργίες του υστερούν.

Υπάρχουν επτά κύρια τσάκρα ή ενεργειακά κέντρα και βρίσκονται παράλληλα στη σπονδυλική στήλη. Εκτός από το πρώτο τσάκρα και το έβδομο, τα τσάκρα εκτείνονται σαν λουλούδια προς τα μπροστά λίγα εκατοστά έξω από το σώμα.

Το πρώτο τσάκρα βρίσκεται στον κόκκυγα και ανοίγει προς τα κάτω. Είναι ένα κόκκινο λουλούδι που περιστρέφεται πολύ αργά καθώς μεταβολίζει την πιο βαριά ενέργεια, τη γήινη. Έχει σχέση με τη γείωση μας, ε την ένωση μας και την λειτουργικότητά μας στη γη, στην κοινωνία και στην οικογένεια μας.

Το έβδομο τσάκρα είναι ένα μεγάλο λουλούδι που βρίσκεται πάνω στην κορυφή του κεφαλιού και περιστρέφεται πολύ γρήγορα καθώς μεταβολίζει την υψηλότερη ενέργεια, την πνευματική. Περιλαμβάνει όλα τα χρώματα με κύριο το βιολετί και το λευκό. Είναι η σύνδεση μας με το σύμπαν.
Τα τσάκρας και η αύρα είναι μέρη του ενεργειακού σώματος, του αιθερικού διπλού. Εκτός όμως από το αιθερικό σώμα έχουμε κι άλλα σώματα: τα ψυχονοητικά και τα πνευματικά.

Το ψυχικό ή συναισθηματικό σώμα είναι το πεδίο των συναισθημάτων μας, ο συναισθηματικός μας κόσμος. Ονομάζεται επίσης «αστρικό σώμα», αν και ε τον όρο αυτό αναφερόμαστε κυρίως στα κατώτερα επίπεδα του συναισθηματικού σώματος (τα πιο σκούρα και βαριά). Με αυτό το σώμα βιώνουμε χαρά και αγάπη αλλά και ζήλια και θυμό. Είναι ένα σώμα που εκτείνεται έξω από το ενεργειακό και που το περιλαμβάνει. Κάθε ανώτερο σώμα είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο και περιλαμβάνει τα κατώτερα. Επίσης, κάθε ανώτερο σώμα έχει λεπτότερη / υψηλότερη ενέργεια.

Το υλικό τρισδιάστατο σώμα, ο βιολογικός οργανισμός, έχει την πιο βαριά και την πιο πυκνή ενέργεια.

Το νοητικό σώμα είναι το σώμα με το οποίο σκεφτόμαστε. Η φαντασία, η λογική, οι ικανότητες, τα στερεότυπα και τα πρότυπα υπάρχουν εδώ. Είναι ο νους μας, ένα μεγάλο σώμα που εκτείνεται έξω από το συναισθηματικό και που το περιλαμβάνει.

Στο μοντέρνο πολιτισμό οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αναπτύξει αυτό το σώα, όχι όμως και το συναισθηματικό. Το συναισθηματικό και το νοητικό σώμα είναι στενά συνδεδεμένα καθώς δεν υπάρχει συναίσθημα δίχως κάποια σκέψη από πίσω ή κάποια σκέψη δίχως ένα στοιχειώδες συναισθηματικό υπόβαθρο.

Το ανώτερο νοητικό σώμα ονομάζεται και αιτιατό σώμα, το σώμα στο οποίο βρίσκονται όλες οι αιτίες για τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας.

Το πνευματικό σώμα είναι το σώμα του καθαρού πνεύματος, καθώς η πίστη, η ελπίδα, η εμπιστοσύνη και η ενότητα με τη φύση και το Θείο κατοικούν εδώ.

Έχει την υψηλότερη ενέργεια και η ανάπτυξη του ξυπνά το Θεϊκό στοιχείο μέσα μας.

Ο Ανώτερος Εαυτός είναι η Ψυχή μας, το πραγματικό Εγώ μας, το Αθάνατο Πνεύμα μας. Αποτελεί τον Εσώτερο Εαυτό μας: τη φωνή της συνείδησης. Είναι Καθαρή Αγάπη και Τέλειο Φως.

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr