TnT Massage

45 € από € 180 € για μια συνεδρία για ζευγάρια TnTMassage, τον απόλυτο συνδυασμό Tantra Aromatherapy Massage με ThaI Oil Aromatherapy Massage

διάρκειας 90΄ 

 

Το Tantra & Thai Aromatherapy Massage είναι ο απόλυτος συνδυασμός δυο τεχνικών που υπόσχεται την πλήρη αναζωογόνηση, ευεξία και εκρηκτική αύξηση της ζωτικής ενέργειας.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για ζευγάρια.

Δυνατότητα εξυπηρέτησης στο ίδιο δωμάτιο κατόπιν ενημέρωσης.

To πρόγραμμα γίνεται με φυσικά αιθέρια έλαια


Λίγα λόγια για το Tantra Massage:

– Προσφέρετε στον εαυτό σας και στην αγαπημένη σας μια βιωματική συνεδρία Tantra Massage Aromatherapy by M.N. και χαρίστε στον εαυτό σας :

  • Φυσική Ευεξία & Αναζωογόνηση καθώς και αισθησιακή ευχαρίστηση που οδηγούν σε πνευματική αφύπνιση.
  • Μοναδική εμπειρία απελευθέρωσης
  • Αφύπνιση & εξισορρόπηση της Κουνταλίνι
  • Βαθύ καθαρισμό των τσάκρα, ενεργοποίηση & ενδυνάμωση της αυτοθεραπείας
  • Φυσική αποτοξίνωση, ευεξία και ζωτικότητα.
  • Ανακούφιση του πόνου, ενίσχυση φυσικών λειτουργιών του σώματος.
  • Ισορροπία και νοητική διαύγεια, ξεκούραση, αναζωογόνηση & βαθιά χαλάρωση.
  • Ενίσχυση για την απαλλαγή από το στρες και το άγχος.
  • Καθαρισμό από το θυμό, τις ενοχές & τις φοβίες.
  • Ενίσχυση & αύξηση της αυτοπεποίθησης

Το Ταντρικό μασάζ αναζωογονεί & ανανεώνει. Μέσω της τεχνικής του Ταντρικού μασάζ πετυχαίνεται βαθύς καθαρισμός δέρματος, μυών & εσωτερικών ζωτικών οργάνων.

Οι ψυχικές εντάσεις & το στρές μυόνονται δραστικά. Το Ταντρικό μασαζ στοχεύει στα τρία επίπεδα της υπαρξής μας : φυσικό, συναισθηματικό & πνευματικό προκειμένου να βρεθεί το συναισθήμα της ενότητας που μας συνδέει με το ανώτερο εαυτό.


Λίγα λόγια για το Thai Oil Aromatherapy Massage

 

Thai Oil Aromatherapy Massage

 

Χαλαρώνει, ευθυγραμμίζει και ανακουφίζει το σώμα από πόνους και εντάσεις με βαθιές πιέσεις κατά μήκος των ενεργειακών γραμμών καθώς χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό πολλών και διαφορετικών τεχνικών, όπως διατάσεις, πιέσεις βελονιστικών ή ρεφλεξολογικών σημείων, πιέσεις σε ενεργειακά κέντρα και κανάλια.

Το μασάζ συντελεί στη μείωση της έντασης και του στρες, βοηθάει στην απελευθέρωση του ενεργειακού μπλοκαρίσματος και της στασιμότητας, βελτιώνει τη στάση του σώματος και ανακουφίζει από μυοσκελετικά προβλήματα. Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται μέσα από αυτή τη μέθοδο είναι  θεραπεία μακροχρόνιων τραυματισμών και μυϊκών πόνων, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της ενέργειας, μείωση της έντασης και του στρες.

 

– Οι ρίζες του Thai Foot Massage προέρχονται από την Κίνα. Εξελίχθηκε στην Ταϊλάνδη, απ’ όπου και πήρε το όνομα του. Εμπεριέχει στοιχεία από διάφορες τεχνικές μάλαξης και στοιχεία από τη γιόγκα. Όλα αυτά -μαζί με ιδιαίτερες κινήσεις- ενεργοποιούν τα εσωτερικά όργανα και αυτά με τη σειρά τους βοηθούν τον άνθρωπο να διατηρείται σε καλή κατάσταση υγείας και ευεξίας. Βοηθάει στη βαθιά χαλάρωση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί τα κέντρα στο σώμα που απευθύνονται στο σωματικό και στο νοητικό επίπεδο.

Αρωματοθεραπεία

Ο όρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1920 από τον Γάλλο χημικό Gatterfose, ο οποίος ερευνούσε τις θεραπευτικές ιδιότητες των ελαίων.

Βέβαια οι ιδιότητες των φυτών ανακαλύφθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από πολύ νωρίς. Έτσι, χρήση αρωματικών και αιθέριων ελαίων συναντάμε σε διάφορους πολιτισμούς ανά τους αιώνες κι αυτό φαίνεται στα διάφορα μυροδοχεία που έχουν ανακαλυφθεί κατά καιρούς.

Αρωματοθεραπεία είναι η χρήση ελαίων που παράγονται από φυτά με θεραπευτικές ιδιότητες (βότανα), με σκοπό τη βελτίωση της σωματικής και ψυχολογικής ευεξίας, τη βελτίωση της διάθεσης και γενικά την εναρμόνιση ψυχής, σώματος και εξωτερικού περιβάλλοντος. Τα αιθέρια έλαια βοηθήσουν στη μείωση του στρες και της έντασης, προσφέρουν αναζωογόνηση, αυξάνουν τη σωματική αντοχή, εξισορροπούν τα συναισθήματα και αυξάνουν τη νοητική διαύγεια δρώντας με απόλυτα φυσικό τρόπο που δεν παραβιάζει τις ανοχές, ούτε διαστρέφει τις ανάγκες του οργανισμού μας.

Πιεσοθεραπεία

Με την πιεσοθεραπεία  ασκούμενος προσφέρει μια πολυδιάστατη θεραπεία. Οι τεχνικές εφαρμόζονται κυρίως στα πόδια , στα χέρια και στο κεφάλι, όπου  υπάρχουν αντανακλαστικά  τα οποία αντιστοιχούν στα εσωτερικά όργανα, αδένες, σπονδυλική στήλη, στα μέλη του σώματος,  αλλά και στα σημεία της ενεργειακής  ανατομίας/μεσημβρινούς. Με αποτέλεσμα να διαλύονται τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και η αρμονία να αποκαθιστάται σε όλα τα συστήματα του σώματος, στη ψυχολογία και στο νου.  Με την πιεσοθεραπεία επιτυχάνουμε ενεργοπίεση της κυκλοφορίας του αίματος καθώς και την εξισορρόπηση του νευρικού και ορμονικού συστήματος & χαλάρωση των σκελετικών μυών.

 

 

 

 

it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr