Με ποιο τρόπο θεραπεύει το Ρέικι?




Το Ρέικι είναι μια ενεργειακή θεραπευτική τέχνη. Λειτουργεί με το άγγιγμά των χεριών.

Ο «Θεραπευτής» του Ρέικι είναι ένα άτομο που έχει ανοίξει τα κανάλια του Ρέικι και η θεραπευτική ενέργεια μπορεί να κυλήσει από τα χέρια του και να τρέξει από τις παλάμες του στο σώμα κάποιου άλλου ατόμου ή ακόμα και στο ίδιο του το σώμα- το Ρέικι είναι μια τεχνική αυτοθεραπείας.

Τα κανάλια του έχουν ανοίξει με τη βοήθεια των ενεργειακών συντονισμών (μυήσεων) που τις κάνει ο Δάσκαλος σε κάποιο σεμινάριο Ρέικι.

Η ενέργεια που βγαίνει από τα χέρια του θεραπευτή δεν είναι η δική του αλλά καθαρή ζωτική ενέργεια που έρχεται από το σύμπαν, χωρίς κόπο και χωρίς αυτός να σκεφτεί ή να κάνει κάτι. Μόλις ακουμπήσει τις παλάμες του στο σώμα η ενέργεια κυλά. Μπορεί να την αισθανθεί σαν ζέστη ή σαν κάψιμο, σαν κρύο αεράκι, σαν ανατριχίλα, μυρμήγκιασμά και μούδιασμα ή ακόμα και σαν ηλεκτρισμό και σαν κύμα που διαπερνά το σώμα. Η ενέργεια θα μπει στο σώμα και θα πάει μόνη της όπου χρειάζεται. Ο θεραπευτής δεν την κατευθύνει. Στην πραγματικότητα το σώμα είναι αυτό που τραβά την ενέργεια από τα χέρια. Επίσης η ενέργεια αναζωογονεί και τον ίδιο τον θεραπευτή.

Η ενέργεια του Ρέικι μπαίνει στο ενεργειακό σώμα, δηλαδή το δίδυμο αντίτυπο του φυσικού (υλικού) σώματος που το διαπερνά και το περιβάλλει σαν ένα σύννεφο. Όταν η ενέργεια του ατόμου που «παίρνει Ρέικι» έχει κολλήσει σε κάποιο σημείο του ενεργειακού του σώματος ή όταν ένα σημείο δεν έχει ενέργεια, το αντίστοιχο μέρος στο φυσικό σώμα έχει αδυναμία και είναι ευάλωτο στις αρνητικές ενέργειες και στην αρρώστια.

Αιτία για αυτό μπορεί να είναι ο κακός τρόπος ζωής, το άγχος, η άσχημα διατροφή και οι καταχρήσεις, το αφιλόξενο τεχνητό περιβάλλον, η μόλυνση και η ραδιενέργεια αλλά κυρίως τα αρνητικά συναισθήματα και οι σκέψεις που μπλοκάρουν ή εξαλείφουν τη ζωτική ενέργεια του σώματος και κατεβάζουν τις δονήσεις του (την ολική ενέργεια του σώματος). Το Ρέικι δίνει ενέργεια ακριβώς εκεί που τη χρειάζεται το κάθε άτομο.

Χαλαρώνει βαθιά και ενισχύει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού προκαλώντας καθαρισμό από τοξίνες, αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα.

Οι δονήσεις του ατόμου ανεβαίνουν και νιώθει προστατευμένο, δυνατό και σίγουρο. Πατάει γερά στη γη και ξέρει που πηγαίνει. Ανακαλύπτει τη χαρά και η καρδιά του ανοίγει σε μια ατελείωτη και τέλεια αγάπη που φωτίζει κάθε του κύτταρο.

Το άτομο αποκτά υγεία, ισορροπία και αρμονία σε όλα τα επίπεδα στο σώμα, στο νου και το πνεύμα.



it's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr